Ελλαδα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Παρασκευή (24.11) στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου

Αναλυτικά οι τρεις φάσεις των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα Παρασκευή (24.11) στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα Παρασκευή (24.11) στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου © EUROKINISSI/ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου - Αναλυτικά οι τρεις φάσεις των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων 

Από την Παρασκευή (24/11), η Τροχαία θα εφαρμόσει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου λόγω εκτέλεσης εργασιών που σχετίζονται με το έργο "Διασύνδεση του συστήματος μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας μέσω συνεχούς ρεύματος Αττικής - Κρήτης - Ελληνικό τμήμα 3.10.3 του PCI Euroasia Interconnector".

Κατά το χρονικό διάστημα από 24-11-2023 έως 31-5-2024, κατά τις ώρες 07:00΄ έως 18:00΄, με εξαίρεση τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

ΦΑΣΗ Α΄

  • Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο δεξιό άκρο του οδοστρώματος της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου στη χ/θ 23,00, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, το οποίο περιλαμβάνει και τη λωρίδα έκτακτης ανάγκης (Λ.Ε.Α.), μέγιστου μήκους 323 μ.
  • Κατά τις ανωτέρω εργασίες η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

ΦΑΣΗ Β΄

  • Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο αριστερό άκρο του οδοστρώματος της οδού Διγενή Ακρίτα, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, η οποία συμβάλει στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου.
  • Κατά τις ανωτέρω εργασίες η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

ΦΑΣΗ Γ΄

  • Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο αριστερό και δεξιό άκρο του οδοστρώματος της οδού Διγενή Ακρίτα, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, έως τη συμβολή της με την οδό Αρκαδίου.
  • Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση προς Αθήνα θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.
  • Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση προς Νέα Πέραμο θα διακόπτεται στη συμβολή της με την οδό Τραπεζούντος και θα εκτρέπονται αριστερά Τραπεζούντος – δεξιά Αριστείδου – δεξιά Αρκαδίου και δεξιά Διγενή Ακρίτα.

H Τροχαία κάνει έκκληση στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολοθούν τις ειδικές σημάνσεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ