Ελλαδα

Έκλεψαν 7 τόνους ελιές από χωράφι στην Αχαΐα - Πώς τους έπιασε επ’ αυτοφώρω ο παραγωγός

Ο 27χρονος Σπύρος Κατσιμπέρης περιέγραψε τις λεπτομέρειες του περιστατικού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ελιές
Ελιές © Λεωνίδας Τζέκας/Eurokinissi

Αχαΐα: Έκλεψαν 7 τόνους ελιές από χωράφι - Ο 27χρονος παραγωγός έπιασε τους δράστες επ’ αυτοφώρω: «Έκανα τον ανήξερο» - Ζημία 10.000 ευρώ.

Τρεις δράστες κατάφεραν να κλέψουν επτά τόνους ελιές από χωράφι στην Αχαΐα, όμως ο ελαιοπαραγωγός τους έπιασε επ' αυτοφώρω. 

Ο 27χρονος Σπύρος Κατσιμπέρης, ο οποίος έπιασε τους δράστες επ' αυτοφώρω, μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα» και δήλωσε πως η ζημιά που υπέστη είναι περίπου στα 10.000 ευρώ.

«Οι ελιές μαζεύονταν μέρα και βράδυ με προβολείς αυτοκινήτων και με φακούς. Το σημείο είναι δύσβατο και δεν υπήρχε κανείς που να μπορούσε να τους δει. Εγώ μόνος μου τους είδα, τους μίλησα και έκανα τον ανήξερο, ότι δεν ήταν δικό μου το χωράφι. Τους χαιρέτησα, τους μίλησα και με ρώτησαν αν είναι δικό μου το χωράφι».

«Ήμουν ψύχραιμος και πήρα τηλέφωνο κατευθείαν την αστυνομία. Όταν είδαν το περιπολικό που έφτασε έφυγαν από την πίσω πλευρά. Ο ένας από τους τρεις μαρτύρησε και τους άλλους δύο».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cx57229yw83t)

«Αυτή τη στιγμή έχουν κατασχεθεί 652 κιλά λάδι στο ένα ελαιοτριβείο και 117 στο άλλο. Η ζημιά για το κτήμα είναι περίπου 10.000 ευρώ».

«Ο ένας είναι από το χωριό Μαζαράκι και ο άλλος από την Κάτω Αχαΐα, ήρθαν με εντολή τρίτου», είπε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ ο κ. Κατσιμπέρης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ