Ελλαδα

Σπύρος Παπαδόπουλος για Κασσελάκη: Είπε ότι θέλει να γίνει πρωθυπουργός, τόσο μπανανία είμαστε;

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του ηθοποιού για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σπύρος Παπαδόπουλος: Ο λόγος που συνέχισε το «Στην Υγειά μας»
Σπύρος Παπαδόπουλος: Ο λόγος που συνέχισε το «Στην Υγειά μας» © NDPPHOTO

Παπαδόπουλος για Κασσελάκη: Θέλει να γίνει πρωθυπουργός. Τόσο μπανανία είμαστε; - Βίντεο με τις δηλώσεις του ηθοποιού για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Σε συνέντευξη που παραχώρησε την Κυριακή (19.11) στο MEGA και την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ο γνωστός ηθοποιός Σπύρος Παπαδόπουλος σχολίασε μεταξύ άλλων τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τη στάση του νέου προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη.

«Δεν συμφωνώ εγώ με αυτό το πράγμα, αυτά τα ξαφνικά από το πουθενά» είπε ο ηθοποιός εκφράζοντας την αντίθεσή του σε πολλά από όσα έχουν σχέση με την εκλογή του κ. Κασσελάκη ως προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Παπαδόπουλου για τον Σ. Κασσελάκη

Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος σχολίασε: «Είμαι πολύ σκεπτικός, έχω διαβάσει πολλές αναλύσεις από σοβαρούς ανθρώπους και με πολλές συμφωνώ. Είναι ένα κλίμα περίεργο, δεν συμφωνώ εγώ με αυτό το πράγμα, αυτά τα ξαφνικά, από το πουθενά. Δεν κρίνω τον άνθρωπο, δεν τον γνωρίζω κιόλας, αλλά είναι αφύσικα πράγματα αυτά».

Ακόμη, πρόσθεσε ότι: «Είναι σαν να τελειώνεις την ιατρική, να παίρνεις το πτυχίο και την άλλη μέρα να κάνεις εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Δεν γίνεται. Πρέπει να θητεύσεις. Ξαφνικά έρχεσαι από κάπου και γίνεσαι αρχηγός κόμματος».

Τέλος, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, είπε: «Κάπου διαβάζω ότι θέλει να γίνει και πρωθυπουργός και λέω τόσο μπανανία είμαστε, τόσο αφύλακτο είναι το οικόπεδο;».

Δείτε όσα σχολίασε ο Σ. Παπαδόπουλος για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ μετά το 17ο λεπτό:

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cx2ohe13q7ox)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ