Ελλαδα

Σύλληψη για παράνομη πώληση ελαιόλαδου στον Κολωνό - Κατασχέθηκαν 150 κιλά

Νέο κρούσμα παρεμπορίου - Στα χέρια της αστυνομίας ένας 54χρονος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κολωνός: Σύλληψη για παράνομη πώληση ελαιόλαδου - Κατασχέθηκαν 150 κιλά από την αστυνομία - Πιάστηκε επ’ αυτοφώρω ο 54χρονος.
Επ’ αυτοφώρω συνελήφθη 54χρονος που πωλούσε παράνομα ελαιόλαδο στον Κολωνό © Ελληνική Αστυνομία

Κολωνός: Σύλληψη για παράνομη πώληση ελαιόλαδου - Κατασχέθηκαν 150 κιλά από την αστυνομία - Πιάστηκε επ’ αυτοφώρω ο 54χρονος.

Επ’ αυτοφώρω συνελήφθη μεσημβρινές ώρες της Κυριακής στην περιοχή του Κολωνού 54χρονος, που πωλούσε ελαιόλαδο σε υπαίθριο χώρο, χωρίς να διαθέτει τη νόμιμη άδεια και τα απαραίτητα παραστατικά αγοράς.

Ο 54χρονος είχε σταθμεύσει το όχημα του, τύπου van, κοντά σε υπαίθρια αγορά, όπου υπήρχε κινητικότητα ατόμων και το είχε διαμορφώσει κατάλληλα για αγοραπωλησία.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντός του οχήματος από την ομάδα παρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 150 κιλά ελαιολάδου αμφιβόλου προελεύσεως-ποιότητας και ακαταλληλότητας για βρώση, καθώς και 60 κιλά ξηρών καρπών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κολωνού, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά στην εμπορία τροφίμων και την ασφάλεια της υγείας από την κατανάλωσή τους.

Επίσης, κατασχέθηκαν οι ποσότητες λαδιού και απεστάλησαν στο Γενικό Χημείο προς εξέταση, ενώ του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.000 ευρώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ