Ελλαδα

«Οι Προκλήσεις της Φιλελεύθερης Δημοκρατίας Σήμερα»: Στις 4-5 Δεκεμβρίου το συνέδριο με κεντρικό ομιλητή τον Ρωμανό Γεροδήμο

Εξασφαλίστε τη θέση σας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ακρόπολη
© Unsplash

Tη Δευτέρα 4 και την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί το επιστημονικό συνέδριο με θέμα «Οι Προκλήσεις της Φιλελεύθερης Δημοκρατίας Σήμερα».

Mε κεντρικό ομιλητή τον Ρωμανό Γεροδήμο, καθηγητή Διεθνούς Πολιτικής και Δημοσιογραφίας στο πανεπιστήμιο του Bournemouth, καθώς και συντελεστή της ATHENS VOICE, θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 4 και την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου το επιστημονικό συνέδριο με θέμα «Οι Προκλήσεις της Φιλελεύθερης Δημοκρατίας Σήμερα».

Το συνέδριο διοργανώνεται από το Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών, το Γραφείο Ελλάδας και Κύπρου του Ιδρύματος Friedrich Naumann για την Ελευθερία, το Κέντρο Πολιτικών Ερευνών του Παντείου Πανεπιστημίου και το Εργαστήριο Πολιτικής και Θεσμικής Θεωρίας και Ιστορίας των Ιδεών του Τμήματος Ιστορίας και Φιλοσοφίας της Επιστήμης του ΕΚΠΑ.

Θα λάβει χώρα στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Βασιλέως Κωνσταντίνου 48, Αθήνα).

Το συνέδριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της παγκόσμιας καμπάνιας διαλόγου «Reshape Europe» που αφορά το πώς η Ευρώπη μπορεί να γίνει ανθεκτικότερη απέναντι στους αντιπάλους της ελευθερίας και της φιλελεύθερης δημοκρατίας και αποτελεσματικότερη στην αντιμετώπιση των μεγάλων σύγχρονων προκλήσεων.

Μπορείτε να κλείσετε τη θέση σας εδώ.

Kεντρικός ομιλητής ο Ρωμανός Γεροδήμος

Κεντρικός ομιλητής του συνεδρίου είναι ο Καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής και Δημοσιογραφίας στο Πανεπιστήμιο του Bournemouth Ρωμανός Γεροδήμος.

Ο Ρωμανός Γεροδήμος είναι πρωτοπόρος στην έρευνα πολιτικής επικοινωνίας με το έργο του να επικεντρώνεται στις προκλήσεις που θέτουν στη δημοκρατία η παγκοσμιοποίηση και η ψηφιοποίηση.

Πολυάριθμες εργασίες του έχουν δημοσιευθεί σε έγκυρα επιστημονικά περιοδικά και διεθνή μέσα και έχει παραγάγει βραβευμένα ντοκιμαντέρ και ταινίες.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ