Ελλαδα

Βρέθηκαν τα τρία αδελφάκια που είχαν εξαφανιστεί από δομή στη Ρόδο - Χειροπέδες στη μητέρα τους

Τα ίχνη τους είχαν χαθεί από τις 13 Νοεμβρίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βρέθηκαν τα τρία αδελφάκια που είχαν εξαφανιστεί από δομή στη Ρόδο - Χειροπέδες στη μητέρα τους

Ρόδος - Εξαφάνιση τριών ανήλικων αδελφών από δομή παιδικής προστασίας - Αίσιο τέλος στην υπόθεση

Λήξη συναγερμού στη Ρόδο σχετικά με την εξαφάνιση τριών ανήλικων αδελφών από δομή παιδικής προστασίας του νησιού. Τα ίχνη των τριών παιδιών - που είχαν χαθεί στις 13 Νοεμβρίου 2023 - εντοπίστηκε στις 26 Νομβρίου 2023. Για την εξαφάνισή το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε εκδόσει Missing Alert. 

Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», στις 13/11/2023, μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκαν από χώρο παιδικής προστασίας στη Ρόδο τα ανήλικα αδέρφια. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση των τριών αδερφών  στις 15/11/2023, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων των ανηλίκων, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο.

Όπως αναφέρει η dimokratiki.gr, τα τρία αδελφάκια εντοπίστηκαν σήμερα Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023, μαζί με την μητέρα τους, κοντά στον καταυλισμό Ρομά του Κορακόνερου. Η μητέρα τους συνελήφθη από αστυνομικούς και για τα ανήλικα παιδιά, τα οποία αναζητούσε και το «Χαμόγελο του Παιδιού» μέσω σχετικών ανακοινώσεων, έχουν ήδη κινηθεί οι προβλεπόμενες διαδικασίες προκειμένου να επιληφθεί η Πρόνοια.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ