Ελλαδα

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο του 17χρονου σε καταδίωξη στη Βοιωτία

Οι αντιφάσεις με την κατάθεση του αδερφού του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της Αστυνομίας
(φωτογραφία αρχείου) © ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ /EUROKINISSI

Νεκρός 17χρονος σε καταδίωξη: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση - Οι αντιφάσεις με την κατάθεση του αδερφού του

Διαμπερές τραύμα στον αριστερό αντίχειρα και ένα τυφλό τραύμα στον τράχηλο, διαπίστωσε ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό του 17χρονου Χρήστου, του νεαρού που έπεσε νεκρός από την σφαίρα όπλου ενός 43χρονου αστυνομικού στη Βοιωτία.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν πως ο 17χρονος δεν φέρει χτυπήματα στο σώμα, όπως κατήγγειλε ο αδερφός του θύματος, ο οποίος επίσης ήταν επιβάτης του οχήματος και αυτόπτης μάρτυρας του θανάτου του ίδιου του αδερφού.

Ο ανήλικος είχε αναφέρει στην κατάθεση του πως ο αστυνομικός άνοιξε την πόρτα και τον χτύπησε στα πλευρά με το πόδι. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο 17χρονος έφερε κάποιες εκδορές στο κεφάλι, οι οποίες προς το παρόν δεν μπορούν να προσδιοριστούν.

Το σημαντικό στοιχείο που φέρεται να εντόπισε ο ιατροδικαστής, σύμφωνα με τις αρχές, είναι τα ίχνη πυρίτιδας στον αριστερό αντίχειρα. Αυτό, όπως επισημαίνουν οι αστυνομικοί είναι πως το δάκτυλο του 17χρονου είτε βρισκόταν πάνω στην κάνη του όπλου είτε χιλιοστά μακριά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ