Ελλαδα

Συναγερμός στην Κηφισιά: Έκρηξη σε μεζονέτα ιδιοκτήτη κατασκευαστικής εταιρείας

Προκλήθηκαν φθορές στη γκαραζόπορτα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της αστυνομίας
© ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Κηφισιά: Έκρηξη στην γκαραζόπορτα μεζονέτας

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. έπειτα από καταγγελία για έκρηξη που έκανε ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας στην Κηφισιά.

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα στην οδό Ηούς οπού βρίσκεται η μεζονέτα του ιδιοκτήτη της κατασκευαστικής, στην οποία συστεγάζονται η κατοικία του και τα γραφεία της εταιρείας του.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, ο οποίος μένει στον 1ο όροφο πάνω από τα γραφεία, κάλεσε την Αστυνομία και ανέφερε ότι αργά το βράδυ άκουσε κάτι σαν έκρηξη στο υπόγειο, αλλά δεν ήξερε τι ήταν και που είχε σημειωθεί.

Το πρωί, διαπίστωσε ότι η έκρηξη είχε γίνει στην είσοδο της γκαραζόπορτάς του.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) που εντόπισε φθορές στη γκαραζόπορτα και κρατήρα 20 εκατοστά σε διάμετρο και 3 εκατοστά βάθος, καθώς και υπολείμματα εκρηκτικής ύλης (πυρίτιδα και κατεστραμμένα καλώδια).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες εισήλθαν μέσα στο κτίριο και τοποθέτησαν τον άγνωστό εκρηκτικό μηχανισμό στο εσωτερικό του, στο μοτέρ της γκαραζόπορτας.

Σημειώνεται ότι στη μεζονέτα του ιδιοκτήτη της κατασκευαστικής διέμενε προ μηνών ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος έχει μετακομίσει εδώ και καιρό από εκεί.

Σε εξέλιξη είναι η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cwxjs8luxhe9)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ