Ελλαδα

40ός Αυθεντικός Μαραθώνιος: Τρίτη στις γυναίκες τερμάτισε η Γκλόρια Πριβιλέτζιο

Η Ελληνίδα, νικήτρια και του Πανελλήνιου πρωταθλήματος, τερμάτισε με χρόνο 2:43.19”

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
40ός Αυθεντικός Μαραθώνιος: Τρίτη στις γυναίκες τερμάτισε η Γκλόρια Πριβιλέτζιο
40ός Αυθεντικός Μαραθώνιος: Τρίτη στις γυναίκες τερμάτισε η Γκλόρια Πριβιλέτζιο © ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ/ EUROKINISSI

40ός Αυθεντικός Μαραθώνιος: Τρίτη τερμάτισε η Γκλόρια Πριβιλέτζιο - Η Ελληνίδα, νικήτρια και του Πανελλήνιου πρωταθλήματος, τερμάτισε με χρόνο 2:43.19” .

Η Γκλόρια Πριβιλέτζιο τερμάτισε στην τρίτη θέση στις γυναίκες στον 40ό Αυθεντικό Μαραθώνιο με χρόνο 2:43.19” (42η στη γενική κατάταξη).

Γκλόρια Πριβιλέτζιο
Η Γκλόρια Πριβιλέτζιο © (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Η αθλήτρια του Γ.Σ. Γλυφάδας με προπονητή τον Γιάννη Περίφανου, έμεινε ικανοποιημένη με την εικόνα της σε μια όχι και τόσο τέλεια μέρα για την ίδια, όπως δήλωσε.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cwwqk7ut5dbt)

Η Μαροκινή Σικάινα Αταμάνε έκανε την έκπληξη περνώντας πρώτη γραμμή του τερματισμού με χρόνο 2:31.52 και αφήνοντας δεύτερη την «χρυσή» Ολυμπιονίκη στο Τόκιο, την Κενυάτισσα Πέρες Γιέπτσιρτσιρ (2:32.19), με την οποία μονομάχησε στη μεγαλύτερη διάρκεια της διαδρομής.

Οι δηλώσεις της Γκλόρια Πριβιλέτζιο στην ΕΡΤ

«Στην αφετηρία έχω ένα κολιέ, δώρο του άνδρα μου, με τα πατουσάκια και το όνομα της κόρης μας. Το φίλησα και συγκινήθηκα». Συμπλήρωσε πως «είχα λίγες κακές σκέψεις σήμερα. Δεν ήμουν στα πιο καλά που θα μπορούσα να είμαι αλλά με έσπρωχνε αυτή η δύναμη. Πολλές στιγμές έλεγα μήπως να κάτσω, να περπατήσω, δεν ήταν τέλεια στο μυαλό μου, αλλά με “έσπρωχναν” η μικρή και ο άνδρας μου».

Στη συνέχεια τόνισε: «ήταν ένας καλός αγώνας. Μέσα μου δεν το ένιωσα πολύ καλά, αλλά ο χρόνος γι’ αυτό που ένιωσα ήταν καταπληκτικός. Είμαι πολύ ικανοποιημένη καθώς σε μια όχι τόσο τέλεια μέρα, έκανα 2:43’’ στην κλασική διαδρομή. Για μένα είναι φοβερή ικανοποίηση. Δεν είναι ένας τέλειος χρόνος, αλλά ήταν μια τίμια προσπάθεια».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cwwrh5isvadl)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ