Ελλαδα

Συγκίνηση για τον θάνατο της Κάτιας Νικολαΐδου - Όσα είχε πει για τη σκληρή μάχη με τον καρκίνο

Το «αντίο» του αδελφού της ηθοποιού

Newsroom
16’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Κάτια Νικολαΐδου: Πέθανε μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο - Συγκινεί η εξομολόγηση της λίγο καιρό πριν φύγει από τη ζωή

Η Κάτια Νικολαΐδου πέθανε μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 58 ετών. Η ίδια είχε αποκαλύψει τη μάχη που έδινε και είχε στείλει τα δικά της δυνατά μηνύματα.  

«Eίπα ότι εγώ δεν πεθαίνω από τον καρκίνο. Αυτό είπα. Έτσι απλά. Κανένας δεν ξέρει τη δύναμη που κρύβει μέσα του και καλύτερα να μη χρειαστεί να την ανακαλύψει. Το λέω εγώ αυτό, βεβαίως όμως όταν βρισκόμαστε σε τόσο δύσκολες καταστάσεις να αντιμετωπίσουμε και τόσο κοντά σε τεράστιες δυσκολίες υπάρχουν δυο δρόμοι. Ο ένας είναι να τα εγκαταλείψουμε και ο άλλος είναι να προσπαθήσουμε και να πολεμήσουμε. Επειδή εγώ έχω μάθει να είμαι πολεμίστρια και να κερδίζω μάχες, επέλεξα αυτόν τον δρόμο στη ζωή μου. Πάντοτε με πολύ μεγάλη πίστη στο Θεό, πολύ μεγάλη πίστη και δύναμη από τους ανθρώπους που αγαπάω. Την οικογένεια μου, τους φίλους μου, την ανιψιά μου που τη λατρεύω», είχε πει στο Star η Κάτια Νικολαΐδου και πρόσθεσε:

«Τότε μου έδωσαν πάρα πολύ δύναμη οι άνθρωποι που αγαπώ, οι γονείς μου, ο αδελφός μου, οι φίλοι μου και πολλοί άλλοι άνθρωποι. Και από τον χώρο πάρα πολλοί άνθρωποι με στήριξαν. Γενικώς είμαι ένας τυχερός άνθρωπος. Θεωρώ ότι γεννιόμαστε και φεύγουμε μόνοι οπότε πρέπει να αποκτήσουμε τη δύναμη για να σταθούμε σε οποιαδήποτε δυσκολία. Δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε τους άλλους για δεκανίκι», είχε εξομολογηθεί η Κάτια Νικολαΐδου. 

Το «αντίο» του αδελφού της Κάτιας Νικολαΐδου

Ο Τάκης Νικολαϊδης αποχαιρέτησε με μία ανάρτηση στο Facebook την αδελφή του, Κάτια Νικολαΐδου, με μια συγκινητική ανάρτηση. «Αγάπη μου… αδερφή μου.. αίμα μου… μαχήτρια μου!! Σήμερα των αγγέλων… διάλεξες την μέρα κορίτσι μου να ταξιδέψεις στην αιωνιότητα!!! Σήμερα άλλος ένα άγγελος θα είναι στον ουρανό… ο δικός μου άγγελος. Η αυλαία έπεσε αγάπη μου… αλλά τα φώτα θα μείνουν ανοιχτά… όπως η ζωή σου που ήταν γεμάτη φως… Άγγελε μου, αδερφή μου δεν θα βάλω μαύρο φόντο… κατάλευκο όπως ήταν όλη η ζωή σου. Σε αγαπώ μέχρι το άπειρο!!!!! Ξεκουράσου αδερφή μου ξεκουράσου κορίτσι μου μαχήτρια μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο αδελφός της Κάτιας Νικολαΐδου. 

«Πάλεψε γενναία με όλη της τη δύναμη», είπε η Κάτια Νικολαΐδου

Η είδηση του θανάτου της Κάτιας Νικολαΐδου έγινε γνωστή από τον γνωστό σχεδιαστή και στενό φίλο της, Δημήτρης Στρέπκος, μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. «Σήμερα πριν λίγο το αγαπημένο κορίτσι μου, το σπουργιτάκι μου η Κάτια Νικολάΐδου έφυγε. Πάλεψε γενναία με όλη της τη δύναμη για χρόνια. Η οικογένεια μου. Το στήριγμα μου. Ότι πιο γλυκό και υπέροχο είχα στη ζωή μου. Σε αγαπώ πολύ. Μου είναι πολύ δύσκολο να δεχτώ όλο αυτό αλλά τουλάχιστον ξέρω πως δεν πονάς πια», έγραψε σε μια ανάρτηση με τη φωτογραφία τους.