Ελλαδα

«Ήθελε να με πειράξει κάτω στα γεννητικά όργανα», εξομολογήθηκε μαθητής για τον 30χρονο γυμναστή

Η μητέρα του παιδιού μιλά στην ATHENS VOICE

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαθητές με τις σχολικές τους τσάντες στην πλάτη πηγαίνουν στο σχολείο
(φωτογραφία αρχείου) © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Σύλληψη 30χρονου γυμναστή: Καταθέτουν καθημερινά γονείς - Μητέρα μαθητή μεταφέρει στην ATHENS VOICE όσα της είπε ο γιος της

Αύριο Πέμπτη (9.11) αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή ο 30χρονος γυμναστής δημοτικού σχολείου στη Δυτική Αττική, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε μαθητές. Η υπόθεση έχει λάβει εκρηκτικές διαστάσεις με τους γονείς να προέρχονται καθημερινά στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους, προκειμένου να καταγγέλλουν τα όσα τους εκμυστηρεύτηκαν τα παιδιά τους.

Ο 30χρονος γυμναστής, δηλώνει πως έχει σύνδρομο το οποίο... ευθύνεται για τα γαργαλήματα που έκανε στους μαθητές του, χωρίς όμως να υποκρύπτεται κάτι το πονηρό και επιμένει πως ο ίδιος δεν έχει κάνει κάτι κακό. Η υπόθεση έχει θορυβήσει και το Υπουργείο Παιδείας το οποίο έθεσε σε διαθεσιμότητα τον 30χρονο γυμναστή, ενώ δόθηκε εντολή για τη διενέργεια Ένορκη Διοικητικής Εξέτασης.

Τι λέει μητέρα μαθητή στην ATHENS VOICE

Η μητέρα παιδιού, μιλώντας στην ATHENS VOICE νωρίτερα σήμερα αποκάλυψε πως «προχθές το βράδυ, πήρα με το καλό τον μικρό μου γιο και τον ρώτησα τι έχει γίνει με τον συγκεκριμένο δάσκαλο και μου είπε "μαμά, εμένα με γαργαλούσε στην κοιλιά και ήθελε να με πειράξει κάτω στα γεννητικά όργανα και εγώ του έσπρωχνα τα χέρια"».

Ως προς τη διαταραχή Asperger που επικαλείται ο 30χρονος γυμναστής, σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι η καλή εκδοχή του αυτισμού και σε καμία περίπτωση δεν προκαλεί την τάση να... γαργαλάει κάποιος τους υπόλοιπους, ειδικά παιδιά. Ο 30χρονος αναμένεται αύριο Πέμπτη να αναπτύξει τις απόψεις του ενώπιον του ανακριτή, όπου και θα αποφασιστεί εάν θα προφυλακιστεί, εάν θα αφεθεί ελεύθερος ή θα διαταχθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Το μόνο βέβαιο είναι πως οι γονείς των μαθητών του συγκεκριμένου σχολείου δεν συζητούν το ενδεχόμενο επιστροφής του 30χρονου δασκάλου φυσικής αγωγής στο σχολείο τους. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε δεν θα επιτρέψουν στα παιδιά τους να πάνε στο σχολείο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ