Ελλαδα

Καιρός: Σύντομη κακοκαιρία θα περάσει από τη χώρα - Ποιες περιοχές θα επηρεάσει

Αναλυτική πρόγνωση από EMY

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Καιρός: Σύντομη κακοκαιρία θα περάσει από τη χώρα - Ποιες περιοχές θα επηρεάσει
Καιρός: Σύντομη κακοκαιρία θα περάσει από τη χώρα - Ποιες περιοχές θα επηρεάσει © Eurokinissi/Γιάννης Παναγόπουλος

Καιρός αύριο: Μίνι - κακοκαιρία - Ποιες περιοχές θα επηρεάσει - Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη και της ΕΜΥ

Σύντομη κακοκαιρία θα «περάσει» αύριο Τετάρτη (8.11) και θα επηρεάσει συγκεκριμένες περιοχές, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του OPEN, Κλέαρχο Μαρουσάκη

Όπως σημειώνει ο μετεωρολόγος, η κακοκαιρία - εξπρές οφείλεται σε «ψυχρό μέτωπο που θα περάσει από τη χώρα» και θα επηρεάσει κυρίως τη δυτική και βόρεια Ελλάδα, όπου αναμένεται να πέσουν βροχές, «όχι αξιόλογες». Συγκεκριμένα, τα φαινόμενα θα ξεκινήσουν από τη βορειοδυτική Ελλάδα και θα επηρεάσουν κυρίως το βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη Δυτική Μακεδονία την Τετάρτη.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cwsbmmq4tnuh)

Ο καιρός αύριο Τετάρτη (8.11) - Πρόγνωση της ΕΜΥ

Αραιές νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι στα δυτικά και βαθμιαία στα βόρεια θα πυκνώσουν αύριο Τετάρτη (8.11). Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο, από το απόγευμα στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία και βαθμιαία στη δυτική Στερεά, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Τη νύχτα τα φαινόμενα στα δυτικά θα εξασθενήσουν.

Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα κυρίως στα ανατολικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία στα πελάγη έως 6 μποφόρ. Από το απόγευμα και από τα δυτικά σταδιακά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα βόρεια τους 22 με 24 και στις υπόλοιπες περιοχές τους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cwsbzgisb695)


ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.