- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Επίδομα παιδιού: Πότε κλείνει η πλατφόρμα - Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΠΕΚΑ
Η πλατφόρμα Α21 - Επίδομα Παιδιού θα κλείσει προσωρινά για τους πολίτες στις 10 Νοεμβρίου 2023, στις 18:00, σύμφωνα με τον ΟΠΕΚΑ, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία υπολογισμού της καταβολής της πέμπτης δόσης του επιδόματος την τελευταία εργάσιμη ημέρα του Νοεμβρίου.
Η πλατφόρμα θα ανοίξει αυτόματα στις 30 Νοεμβρίου 2023, όπως ενημερώνει ο Οργανισμός, ο οποίος σημειώνει ότι για να χορηγηθεί το επίδομα, η αίτηση πρέπει να υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Προσθέτει, δε, ότι η αίτηση που έχει αποθηκευθεί προσωρινά θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.
Περισσότερες πληροφορίες για το Επίδομα Παιδιού, τις κατηγορίες που ανήκουν οι πολίτες ανάλογα με το εισόδημά τους και κάθε άλλο σχετικό ζήτημα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Λύθηκε το χειρόφρενο
Τι καιρό περιμένουμε στην Αττική
20 χρόνια μετά τη βύθισή του
Το χρονικό της υπόθεσης
Κερδίζουμε μία ώρα ύπνου
Αντικείμενο οι ζημιές από τις εργασίες για την κατασκευή της γραμμής 4 του Μετρό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.