Ελλαδα

«Όποια κι αν είναι η ποινή, το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω»: Ξεκινά η δίκη για τον θάνατο της 21χρονης Έμμας

Η νεαρή φοιτήτρια είχε παρασυρθεί από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 21χρονη Έμμα παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη και πέθανε μετά από λίγες ημέρες στο νοσοκομείο
Συνεχίζεται η δίκη - Τι δηλώνει η μητέρα της Έμμας © Facebook

Θάνατος 21χρονης Έμμας: Ξεκινά η δίκη του 28χρονου οδηγού - Το ξέσπασμα της μητέρας της 

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σε λίγες ημέρες από την ημέρα που η 21χρονη Έμμα παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρός οδηγός στην περιοχή της Καμάρας στη  Θεσσαλονίκη με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά και να δώσει ολοήμερη μάχη για τη ζωή της στο νοσοκομείο. Σήμερα, η οικογένεια της φοιτήτριας θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον 28χρονο οδηγό στη δίκη για τον θάνατο της νεαρής κοπέλα που φοιτούσε στο ΑΠΘ. 

Η μητέρα της 21χρονης Έμμας, Κέλλυ Καμπάκη, λίγο πριν τη δίκη σημειώνει σε δηλώσεις της ότι «όποια κι αν είναι η ποινή, το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω». 

«Είναι ένας εφιάλτης, ένας εφιάλτης. Ανεβαίνουμε πάνω γνωρίζοντας ότι θα έρθουμε πρόσωπο με πρόσωπο με τον δολοφόνο του παιδιού μας, ότι θα ξαναζήσουμε λεπτό προς λεπτό, ό,τι συνέβη…Θα το δούμε σε φωτογραφίες, δεν ξέρω πώς θα το ζήσουμε αυτό, είναι πολύ δύσκολο», δήλωσε η μητέρα της 21χρονης Έμμας, σύμφωνα με το thesstoday.gr και πρόσθεσε: «Από τη δικαιοσύνη περιμένουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη. Απλά. Αυτός ο άνθρωπος πήρε μια ζωή καλώς ή κακώς με τον τρόπο που συμπεριφερόταν αυτό θα ήταν το αποτέλεσμα, αργά ή γρήγορα. Από τη δικαιοσύνη περιμένουμε να δικαστεί και η συνοδηγός μαζί του, πράγμα που επίσης δυστυχώς δεν συμβαίνει, καθώς την έχουν απαλλάξει από κάθε κατηγορία, με την πρόφαση ότι παρουσιάστηκε αυτόβουλα στο τμήμα με σκοπό να συνδράμει, πράγμα που δεν ισχύει και αφού την απάλλαξαν απ’ όλα δεν την κάλεσαν καν, στο Δικαστήριο ως μάρτυρα».

Μόλις πληροφορήθηκαν τον θάνατο του παιδιού τους, οι γονείς της Εμμανουέλας - με μεγαλείο ψυχής - αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά της, χαρίζοντας ζωή σε άλλους ανθρώπους. 

«Ραγίζουν καρδιές» τα βίντεο της μητέρας της 21χρονης Έμμας

Όλους αυτούς τους μήνες η μητέρας της 21χρονης Έμμας δεν μπορεί να ξεχάσει το παιδί της που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή. Μάλιστα, τον εκφράζει τον πόνο της δημοσιεύντας βίντεο στο Tik Tok, που συγκινούν τους χρήστες του δημοφιλούς μέσου. 

@kellyemma_lfe

Εγώ χωρίς εσενανε πονώ και υποφέρω.. 😓😓 #emmakariotaki

♬ πρωτότυπος ήχος - Vasia Spyroglou

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ