Ελλαδα

Κατέρρευσε τμήμα οροφής στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» - Τραυματίστηκε γιατρός

Είχαν προηγηθεί εργασίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εικόνα από ψηλά του κτιριακού συγκροτήματος του νοσοκομείου «Άγιος Δημήτριος» στη Θεσσαλονίκη
(φωτογραφία αρχείου) © EUROKINISSI / MOTION TEAM

Θεσσαλονίκη: Κατέρρευσε τμήμα οροφής στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» – Τραυματίστηκε γιατρός

Ένας γιατρός τραυματίστηκε από την κατάρρευση τμήματος της οροφής στον προθάλαμα από τους κοιτώνες των γιατρών το πρωί του Σαββάτου (4.11) στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο γιατρός τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι και εξετάστηκε αμέσως από τους θεράποντες ιατρούς, οι οποίοι έκριναν ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Μάλιστα, προκειμένου να εξεταστεί από ορθοπεδικούς ιατρούς, ο τραυματίας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», καθώς το νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» δεν διαθέτει ορθοπεδική κλινική. Εκεί, οι θεράποντες ιατροί, αφού εξέτασαν τον συνάδελφό τους, διαπίστωσαν ότι δεν πρόκειται για σοβαρό τραυματισμό. Στη συνέχεια, ο τραυματίας γιατρός επέστρεψε στο σπίτι του.

Είχαν ολοκληρωθεί εργασίες λίγες ημέρες πριν

Όσον αφορά στο τμήμα της στέγης που έπεσε, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο thestival.gr η υποδιοικήτρια του νοσοκομείου «Άγιος Δημήτριος», Βασιλική Τραούδα, πριν από μερικές ημέρες είχαν ολοκληρωθεί εργασίες στο συγκεκριμένο τμήμα και πιθανόν το συμβάν να οφείλεται σε κακοτεχνία της εταιρείας που τις ανέλαβε. Ήδη από το πρωί, στο νοσοκομείο κλήθηκαν οι εκπρόσωποι της εταιρείας που ανέλαβε το έργο έπειτα από διαγωνισμό, οι οποίοι προέβησαν στην αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν. «Θα ακολουθηθεί κάθε νόμιμη ενέργεια απέναντι στην εταιρεία», δήλωσε στο τοπικό μέσο της Θεσσαλονίκης η κ. Τραούδα.

Επιπλέον, με εντολή του διοικητή του νοσοκομείου «Άγιος Δημήτριου», Νικήτα Παπαδόπουλου, θα πραγματοποιηθεί περαιτέρω έλεγχος σε όλα τα σημεία στα οποία έγιναν το τελευταίο διάστημα εργασίες επισκευής, έτσι ώστε να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ