Ελλαδα

Όλα όσα έγιναν στην επίθεση με μπαλτά στην Κηφισιά - «Δούλευα από 13 ετών και μου φάγατε τα λεφτά» φώναζε ο δράστης

Συνελήφθη 24χρονος που μαχαίρωσε 21χρονο υπάλληλο σε κατάστημα εστίασης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αναστάτωση από επίθεση στην Κηφισιά
Αναστάτωση από επίθεση στην Κηφισιά

Κηφισιά: Επίθεση με μαχαίρι σε κατάστημα εστίασης - Ο δράστης φέρεται να είχε οικονομικές διαφορές με τον ιδιοκτήτη 

Αιματηρή επίθεση έλαβε χώρα το απόγευμα της Πέμπτης σε κατάστημα εστίασης της Κηφισιάς, όταν 24χρονος μαχαίρωσε 21χρονο εργαζόμενο.

Όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 6 το απόγευμα σε εστιατόριο-πιτσαρία στην οδό Λεβίδου, στο εμπορικό κέντρο της Κηφισιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 24χρονος δράστης μπήκε στο κατάστημα κρατώντας μπαλτά και αναζητούσε έναν συγκεκριμένο άνδρα, πιθανότατα τον ιδιοκτήτη, μιας και φέρεται – όπως προκύπτει από την έως τώρα έρευνα – να είχε κάποιες οικονομικές διαφορές με την επιχείρηση.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cwowczxwmyhl)

Αντ’ αυτού, όμως, διαπληκτίστηκε με έναν από τους υπαλλήλους του καταστήματος και του επιτέθηκε με το μεγάλο μαχαίρι. Ο υπάλληλος, 21 ετών, βρισκόταν πίσω από τον μπουφέ και τραυματίστηκε βαριά στο πρόσωπο, στο κεφάλι και στα άκρα.

Μάλιστα, με βάση μαρτυρίες, όταν έκανε την επίθεση, φορούσε γάντια και φώναζε: «Δούλευα από δεκατριών ετών και μου φάγατε τα λεφτά».

Στη συνέχεια, ο 24χρονος προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας. Ωστόσο, η γειτονιά είχε αρκετή κίνηση και τον κυνήγησαν, κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και κάλεσαν την αστυνομία.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cwowheaagupt)

Ο τραυματίας περπάτησε αιμόφυρτος με τη βοήθεια των ανθρώπων του μαγαζιού μέχρι ένα φαρμακείο που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση. Του έδεσαν με γάζες τα βαριά τραύματα μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό όπου και νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου.

Μια αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε πως το θύμα είχε αίματα στο πρόσωπο, στο κεφάλι και στα χέρια και του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στο φαρμακείο. «Τον δέσαμε πολύ καλά με γάζες και πήραμε τηλέφωνο το ασθενοφόρο για να έρθει να τον παραλάβει. Δεν είδα τον δράστη, άκουσα ένα μπαμ και βγήκα για να βοηθήσουμε το παιδί», είπε η μάρτυρας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ