Ελλαδα

Νεαρός κυνηγούσε μητέρα και κόρη από κατάστημα σε κατάστημα στο Ηράκλειο Κρήτης

Συνελήφθη από την ΕΛΑΣ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστυνομικοί
Αστυνομικοί © Menelaos Myrillas/SOOC

Κρήτη: Νεαρός κυνηγούσε μητέρα και κόρη από κατάστημα σε κατάστημα - Συνελήφθη από την ΕΛΑΣ

Mία 21χρονη κοπέλα από την Ουκρανία και η μητέρα της έζησαν στιγμές τρόμου στους δρόμους του Ηρακλείου, όταν άρχισαν να καταδιώκονται από 21χρονο άνδρα.

Το συμβάν έλαβε χώρα χθες το μεσημέρι (23/10) και συγκεκριμένα περίπου στις 16:15 σε μία καφετέρια στο Ηράκλειο. Τότε, ο 21χρονος προσέγγισε τις δύο γυναίκες και άρχισε να τις κοιτά επίμονα.

Μητέρα και κόρη όπως ήταν φυσικό φοβήθηκαν και απομακρύνθηκαν από την καφετέρια. Ωστόσο, μετά από λίγο διαπίστωσαν πως ο νεαρός συνέχιζε να τις ακολουθεί. Αμέσως, κατέφυγαν σε εμπορικό κατάστημα ελπίζοντας πως ο νεαρός θα αποχωρήσει.

Όταν μετά από λίγο βγήκαν στον δρόμο ξανά, είδαν πως ο νεαρός βρισκόταν ακόμα εκεί και, μάλιστα, συνέχισε να τις ακολουθεί.

Αμέσως, εκείνες έτρεξαν να βρουν καταφύγιο ξανά σε εμπορικό κατάστημα με τον 21χρονο να τις ακολουθεί. Για καλή τους τύχη η υπεύθυνη του καταστήματος, αντιλήφθηκε τι συμβαίνει και ζήτησε από τον νεαρό να αποχωρήσει από το κατάστημα.

Τότε εκείνος, κατέβασε το παντελόνι του και προέβη στην επίδειξη των γεννητικών του οργάνων.

Στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ Ηρακλείου οι οποίοι κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον 21χρονο και να τον συλλάβουν.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ