Ελλαδα

Μέγαρα: Τι υποστηρίζει η σύντροφος του 49χρονου για την τελευταία συνομιλία πριν την εξαφάνισή του

Τα οστά και το κρανίο του βρέθηκαν σε δύσβατο σημείο από κυνηγό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αποκλεισμένο το σημείο από αστυνομικούς
Αποκλεισμένο το σημείο από αστυνομικούς (φωτογραφία αρχείου) © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Μέγαρα: Νέα στοιχεία για τις κινήσεις του 49χρονου πριν την εξαφάνισή του - Ταυτοποιήθηκαν τα οστά του από δίπλωμα οδήγησης

Στις 5 Απριλίου είχε δηλωθεί στις αρχές η εξαφάνιση του 49χρονου άνδρα, τα οστά και το κρανίο του οποίου εντοπίστηκαν από κυνηγό το μεσημέρι του Σαββάτου (21.10) στα Μέγαρα. Μόλις μία ημέρα μετά, το βράδυ της Κυριακής (22.10) έγινε γνωστό ότι οι αρχές προχώρησαν στην ταυτοποίηση των μακάβριων ευρημάτων από δίπλωμα οδήγησης, το οποίο βρέθηκε κοντά στα οστά. 

Η σύντροφος του 49χρονου υποστήριξε ότι η τελευταία φορά που τον είδε ήταν στις 31 Μαρτίου. «Με άφησε σπίτι μου και έφυγε. Κάποιος φίλος θέλει βοήθεια και σε μια-δυο ώρες θα σε πάρω τηλέφωνο μήπως πάμε κάπου», είπε η σύντροφος του 49χρονου στην εκπομπή Τ-Live του Alpha και πρόσθεσε: «Εκείνο το βράδυ ήρθε αυτός ο... και του λέει ότι χρειάζεται κάποια βοήθεια και "δεν ξέρω τι να κάνουμε". Ήμασταν μαζί. Αυτό έγινε την Παρασκευή και από την 1η Απριλίου δεν μου έγραψε τίποτα. Τον πήρα τηλέφωνο, δεν απαντούσε. Του έγραψα, δεν απάντησε. Ρωτάω τον φίλο του "πού είναι" και λέει "δεν ξέρω, ούτε σε εμένα απαντάει"». 

Σε άλλο σημείο η σύντροφος του 49χρονου είπε: «Βρίσκουμε μετά αυτόν τον άνδρα με τον οποίο έφυγε και μας λέει ''εγώ τον άφησα σπίτι''. Μετά μας είπε ότι άφησε τον Γιώργο σε κάποιο άλλο μέρος». Πάντως, η ίδια δεν είχε αντιληφθεί ότι κάτι τον προβλημάτιζε, άλλωστε, σχεδίαζε τα επόμενα βήματα στη ζωή του, να ανοίξει ένα νυχτερινό μαγαζί. «Πήρανε κάποιο μπαρ αλλά ο Γιώργος χάθηκε. Έμοιαζε με άνθρωπο που δεν έχει πρόβλημα, ούτε φόβο για τίποτα».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cwfuw4igf6w9)

Πώς εντοπίστηκαν τα οστά και το κρανίο του 49χρονου στα Μέγαρα

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα οστά εντοπίστηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν ένας κυνηγός παρατήρησε το σκύλο του να τα ξεθάβει οστά μέσα από θάμνους σ’ ένα εξαιρετικά δύσβατο σημείο στα Γεράνια Όρη. Άμεσα ο άνδρας κάλεσε την αστυνομία που έσπευσε για να μαζέψει τα οστά και να τα μεταφέρει στα εγκληματολογικά εργαστήρια προς εξέταση. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση ήταν το δίπλωμα οδήγησης, που βρέθηκε πλησίον των οστών και ανήκει σε 49χρονο άνδρα, του οποίου η εξαφάνισή είχε δηλωθεί στις 5 Απριλίου του 2023 στο τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας

Το πόρισμα του ιατροδικαστή αναμένεται να ρίξει φως στις συνθήκες θανάτου του 49χρονου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ