- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αγωνία για τον 17χρονο που ειναι διασωληνώμένος στη ΜΕΘ - Τραυματίστηκε σε τροχαίο
Το χρονικό του περιστατικού
Ηράκλειο: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ 17χρονος μετά από τροχαίο - Το χρονικό του περιστατικού
Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ (Μονάδα Εντατικής Θεραπείας) νοσηλεύεται ένας 17χρονος μετά από ατύχημα που είχε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Ηράκλειο.
Σύμφωνα, με το flashnews.gr, δύο νεαροί 18 και 17 ετών, βρίσκονταν στο αυτοκίνητο που ξέφυγε από τον δρόμο και συγκρούστηκε σε κολώνα φωτισμού. Ο 18χρονος οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ ο 17χρονος που βρίσκονταν στη θέση του συνοδηγού, εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του αυτοκινήτου, όπου χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να τον απεγκλωβίσει.
Η κατάσταση του παιδιού είναι σοβαρή και σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Οι συμβουλές του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς κινητοποιήθηκαν 28 πυροσβέστες
Πότε υποχωρούν τα 40άρια
Εστάλη μήνυμα από το 112
Σηκώθηκαν τρία εναέρια μέσα
Από σήμερα η σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας
Ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα σήμερα εν μέσω Θερινών Εκπτώσεων
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Ο πρώτος μίνι καύσωνας του καλοκαιριού είναι εδώ
Οι πρώτες άνω των 40°C για την περίοδο 2011-2026
«Είναι φορές που γονείς σαν και εμάς συχνά προσπαθούν να ισορροπήσουν σε μια τραμπάλα, μεταξύ του δεν σου κόβω τα φτερά και του δεν θα γίνω ανεύθυνος, για την ασφάλεια σου»
Στο ΙΧ επέβαινε τριμελής οικογένεια - Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα
Στο σημείο μετέβη το Ανακριτικό Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού Ευβοίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.