Ελλαδα

Εκδικάζεται σήμερα η αίτηση διαζυγίου Ρούλας Πισπιρίγκου - Μάνου Δασκαλάκη

Ολοκληρώνεται η δίκη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μάνος Δασκαλάκης - Ρούλα Πισπιρίγκου
© EUROKINISSI / ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ρούλα Πισπιρίγκου - Μάνος Δασκαλάκης: Σήμερα η εκδίκαση της αίτησης διαζυγίου - Ολοκληρώνεται η δίκη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας

Στην Πάτρα εκδικάζεται σήμερα (20.10) η αίτηση διαζυγίου που έχει καταθέσει ο Μάνος Δασκαλάκης σε βάρος της εν διαστάσει συζύγου του και κατηγορουμένης για τον θάνατο των τριών παιδιών τους, Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με το pelop.gr, δεν είναι γνωστό αν ο Μάνος Δασκαλάκης θα βρεθεί στο δικαστήριο ή αν θα εκπροσωπηθεί από τον δικηγόρο του Δημήτρη Καράμπελα. Στην αγωγή εξηγεί αναλυτικά τους όρους υπό τους οποίους που επιθυμεί να λυθεί ο γάμος του, ενώ αναφέρεται και στο βαρύτατο κατηγορητήριο εναντίον της Ρούλας Πισπιρίγκου. 

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου. Μετά την ολοκλήρωση των καταθέσεων μαρτύρων, θα αγορεύσουν οι δικηγόροι, ο εισαγγελέας και θα εκδοθεί η απόφαση για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας. Στα τέλη Νοεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσει η δεύτερη δίκη για τους θανάτους των παιδιών της, Ίριδας και Μαλένας. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cwcco8sb0qzl)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ