- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Η Τζωρτζίνα έβλεπε και αντιδρούσε»: Τι υποστηρίζει η πλευρά Δασκαλάκη για τις τελευταίες ημέρες της 9χρονης
Συνεχίζεται η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου
Δίκη Ρούλας Πισπιρίγκου: Ο Μάνος Δασκαλάκης για τις τελευταίες ημέρες της Τζωρτζίνας - Οι βολές Κούγια κατά του δικηγόρου του πατέρα της 9χρονης
Συνεχίζεται η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την ανθρωποκτονία και την απόπειρα ανθρωποκτονίας της κόρης της, Τζωρτζίνας. Σήμερα Τρίτη (2.5) μέσω του δικηγόρου του, ο Μάνος Δασκαλάκης αντέδρασε για όλα όσα ακούστηκαν μέσα στη δικαστική αίθουσα για τις τελευταίες ημέρες ζωής της 9χρονης, αλλά και το αν το κοριτσάκι αντιδρούσε ή όχι στα ερεθίσματα από το περιβάλλον της.
Συγκεκριμένα, μέσω του Δημήτρη Γεωργακόπουλου, ο Μάνος Δασκαλάκης διέψευσε τους ισχυρισμούς. «Επειδή διακινείται το σενάριο από την υπεράσπιση, ότι η Τζωρτζίνα δεν έβλεπε, δεν άκουγε και είχε νοητική υστέρηση, ο κ. Δασκαλάκης μου ζήτησε να μεταφέρω την αντίδρασή του για αυτά που ακούγονται. Είναι ξεκάθαρος σε αυτό. Η Τζωρτζίνα έβλεπε, άκουγε και είχε πλήρη αντίληψη. Αντιδρούσε στα εξωτερικά ερεθίσματα», σημείωσε αρχικά ο κ. Γεωργακόπουλος και πρόσθεσε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης του ζήτησε να μεταφέρει ότι «απορεί και οργίζεται για το γεγονός ότι η κατηγορούμενη επιτρέπει τέτοια σενάρια να διακινούνται για την κόρη της, στον βωμό της υπεράσπισή της».
Σε αυτές τις δηλώσεις του συνηγόρου του Μάνου Δασκαλάκη αντέδρασε ο Αλέξης Κούγιας, υποστηρίζοντας πως «το παιδί δεν έβλεπε, τα έχει πει στην κατάθεσή της η κυρία Παπαθεοδωροπούλου. Δεν ακούγεται, είναι στην κατάθεσή της από την ανάκριση. Άρα ο κ. Γεωργακόπουλος, αντί να καθίσει να διαβάσει το τι έχει πει η γιατρός, η οποία είπε "το παιδί δεν έβλεπε", έχει γίνει εκπρόσωπος Τύπου του κ. Δασκαλακη; Είναι ντροπή για τους δικηγόρους».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το βίντεο που οδήγησε στη σύλληψη
Kαταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Αλλάζει το σκηνικό - Πότε θα ανέβει εκ νέου η θερμοκρασία
Mε 235 κάμερες, 10 drones και 24 πηγές δεδομένων
«Έχουν διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνες σε 14 κτίρια, υπάρχουν καθιζήσεις»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η πόλη στολίζεται με στοιχεία της ιαπωνικής παράδοσης - Γιρλάντες και παραδοσιακές αναφορές κοσμούν το κέντρο
Το χρονικό της υπόθεσης
Αναστάτωση σε πτήση από το Νιουκάστλ προς το Ηράκλειο - Επιθετική συμπεριφορά στο πλήρωμα
Τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου»
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.