Ελλαδα

«Η Τζωρτζίνα έβλεπε και αντιδρούσε»: Τι υποστηρίζει η πλευρά Δασκαλάκη για τις τελευταίες ημέρες της 9χρονης

Συνεχίζεται η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Μάνος Δασκαλάκης στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου
Δίκη Πισπιρίγκου: Για κωλυσιεργία στην υπόθεση της Τζωρτζίνας κάνει λόγο η πλευρά Δασκαλάκη © ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Δίκη Ρούλας Πισπιρίγκου: Ο Μάνος Δασκαλάκης για τις τελευταίες ημέρες της Τζωρτζίνας - Οι βολές Κούγια κατά του δικηγόρου του πατέρα της 9χρονης

Συνεχίζεται η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την ανθρωποκτονία και την απόπειρα ανθρωποκτονίας της κόρης της, Τζωρτζίνας. Σήμερα Τρίτη (2.5) μέσω του δικηγόρου του, ο Μάνος Δασκαλάκης αντέδρασε για όλα όσα ακούστηκαν μέσα στη δικαστική αίθουσα για τις τελευταίες ημέρες ζωής της 9χρονης, αλλά και το αν το κοριτσάκι αντιδρούσε ή όχι στα ερεθίσματα από το περιβάλλον της. 

Συγκεκριμένα, μέσω του Δημήτρη Γεωργακόπουλου, ο Μάνος Δασκαλάκης διέψευσε τους ισχυρισμούς. «Επειδή διακινείται το σενάριο από την υπεράσπιση, ότι η Τζωρτζίνα δεν έβλεπε, δεν άκουγε και είχε νοητική υστέρηση, ο κ. Δασκαλάκης μου ζήτησε να μεταφέρω την αντίδρασή του για αυτά που ακούγονται. Είναι ξεκάθαρος σε αυτό. Η Τζωρτζίνα έβλεπε, άκουγε και είχε πλήρη αντίληψη. Αντιδρούσε στα εξωτερικά ερεθίσματα», σημείωσε αρχικά ο κ. Γεωργακόπουλος και πρόσθεσε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης του ζήτησε να μεταφέρει ότι «απορεί και οργίζεται για το γεγονός ότι η κατηγορούμενη επιτρέπει τέτοια σενάρια να διακινούνται για την κόρη της, στον βωμό της υπεράσπισή της».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-csblp7yh391d)

Σε αυτές τις δηλώσεις του συνηγόρου του Μάνου Δασκαλάκη αντέδρασε ο Αλέξης Κούγιας, υποστηρίζοντας πως «το παιδί δεν έβλεπε, τα έχει πει στην κατάθεσή της η κυρία Παπαθεοδωροπούλου. Δεν ακούγεται, είναι στην κατάθεσή της από την ανάκριση. Άρα ο κ. Γεωργακόπουλος, αντί να καθίσει να διαβάσει το τι έχει πει η γιατρός, η οποία είπε "το παιδί δεν έβλεπε", έχει γίνει εκπρόσωπος Τύπου του κ. Δασκαλακη; Είναι ντροπή για τους δικηγόρους».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-csblymgn3ck9)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ