Ελλαδα

Tι συνέβη με το κρανίο που εντοπίστηκε στο Πεδίον του Άρεως

Τι εκτιμούν οι αστυνομικοί

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστυνομία
© Eurokinissi

Πεδίον του Άρεως: Εντοπίστηκε κρανίο - Τι εκτιμούν οι αστυνομικοί 

Ανθρώπινο και όχι ομοίωμα όπως αυτό που χρησιμοποιείται σε ιατρικές σχολές είναι το κρανίο που βρέθηκε νωρίτερα σήμερα στο Πεδίον του Άρεως. Το κρανίο βρέθηκε σε μια διχάλα δένδρου, κάποιος το είχε ακουμπήσει εκεί, αναφέρουν αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση.

Πεδίον του Άρεως: Εντοπίστηκε κρανίο από συνεργείο καθαρισμού

Το μακάβριο εύρημα εντόπισε υπάλληλος καθαριότητας την ώρα που βρισκόταν στο δασάκι για εργασίες καθαρισμού. Μόλις ξεπέρασε το σοκ, αμέσως ενημέρωσε τις αρχές και αστυνομικοί έφτασαν σημείο και το παρέλαβαν. Το κρανίο, αναμένεται να μεταφερθεί προς εξέταση από ανθρωπολόγο, σε μια προσπάθεια να βρεθούν στοιχεία που θα βοηθήσουν στις περαιτέρω έρευνες.

Κρανίο στο Πεδίον του Άρεως
Κρανίο στο Πεδίον του Άρεως

Στο Πεδίον του Άρεως, δεν έχει εντοπιστεί κατά το παρελθόν κάποιο ακέφαλο πτώμα, για αυτό τον λόγο, πραγματοποιήθηκαν έρευνες από αστυνομικούς στην ευρύτερη περιοχή μήπως και εντοπιστούν τα υπόλοιπα μέλη της σορού, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, εκτιμούν, εκ πρώτης όψεως πως είτε το έφερε κάποιος φοιτητής από κάποια ιατρική σχολή «χάρην αστειότητας», είτε κάποιος το αφαίρεσε από οστεοφυλάκιο ή το βρήκε σε άλλη περιοχή και το έφερε στο δασάκι για να το … δείξει στην παρέα του.

Όπως και να έχει, οι αστυνομικοί αναμένουν το πόρισμα του ειδικού ανθρωπολόγου προκειμένου να γνωρίζουν τι αναζητούν, άνδρα ή γυναίκα, μικρής ή μεγάλης ηλικίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ