Ελλαδα

Πάτρα: Εντοπίστηκε φορτίο κάνναβης αξίας 146.000 ευρώ

Τρεις συλλήψεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
narkotika

Πάτρα: Εντοπίστηκε φορτίο κάνναβης αξίας 146.000 ευρώ - Τρεις συλλήψεις

Ποσότητα κάνναβης βάρους 49 κιλών μετέφεραν από την Πάτρα προς την Αθήνα ένας ηλικιωμένος Έλληνας και οι δυο Αλβανοί, οι οποίοι και συνελήφθησαν από την ΕΛΑΣ. Από το «εμπόρευμα» θα κέρδιζαν σύμφωνα με τις Αρχές από 97.400 ως 146.100 ευρώ.

Πώς έγινε η σύλληψη

Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες για το δρομολόγιο που θα εκτελούσαν οι διακινητές και έστησαν μπλόκο στην Ιονία Οδό στην περιοχή του Αγγελόκαστρου.

Εκεί, ακινητοποίησαν αρχικά ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο αλλοδαποί που λειτουργούσαν ως προπομποί. Ακολούθως, σταμάτησαν και δεύτερο, το οποίο οδηγούσε ο 70χρονος Έλληνας ο οποίος τους ακολουθούσε μεταφέροντας τα ναρκωτικά.

Στο δεύτερο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν 30 ισοβαρείς συσκευασίες με συνολικά 33 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, άλλες πέντε συσκευασίες με δέκα κιλά και 500 γραμμάρια κάνναβης και μια ακόμη με πέντε κιλά και 200 γραμμάρια.

Οι τρεις άνδρες συνελήφθησαν ενώ τα αυτοκίνητά τους κατασχέθηκαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ