Ελλαδα

«Δεν είναι ο χρόνος γιατρός, η αγάπη είναι»: Συγκινεί η Δώρα Τσαμπάζη σε νέα ανάρτηση για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Σε λίγες ημέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατό του

62224-137655.jpg
Newsroom
11’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δώρα Τσαμπάζη - Αλέξανδρος Νικολαΐδης
© Instagram / doratsampazi

Δώρα Τσαμπάζη για Αλέξανδρο Νικολαΐδη: Η νέα συγκινητική ανάρτηση σχεδόν έναν χρόνο μετά τον θάνατό του

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έφυγε από τη ζωή πριν από έναν χρόνο και η σύζυγός του, Δώρα Τσαμπάζη, προχώρησε σε ακόμη μία συγκινητική ανάρτηση για τον σπουδαίο Ολυμπιονίκη.

«Πλησιάζοντας στον χρόνο που έφυγε ο Αλέξανδρος θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και όλες για τη μεγάλη αγκαλιά που κάνατε στην οικογένειά μας ένα χρόνο τώρα», έγραψε αρχικά η Δώρα Τσαμπάζη και πρόσθεσε: «Τόσο μεγάλη σαν του Αλέξανδρου, που με τύλιγε και με προστάτευε και δεν μπορούσε τίποτα και κανένας να με αγγίξει. Λες και ξέρατε πόσο πολύ θα μου έλειπε αυτή η αγκαλιά και σπεύσατε απλόχερα να μου τη χαρίσετε. Δεν ξέρω αν θα τα είχα καταφέρει χωρίς την αγάπη και την κατανόηση που μου δείξατε και μου δείχνετε. Αυτούς τους δώδεκα μήνες δεν αισθάνθηκα μόνη μου ποτέ. Σας ευχαριστώ που αγαπήσατε τα παιδιά μου, που νοιαστήκατε, που ενδιαφερθήκατε. Τελικά, είχα δίκιο, δεν είναι ο χρόνος γιατρός η αγάπη είναι. Ελπίζω να καταφέρω να σας την ανταποδώσω» έγραψε η Δώρα Τσαμπάζη. 

Η Δώρα Τσαμπάζη συνόδευσε την ανάρτησή της με μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει στην αγκαλιά του Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Σε κλειστό κύκλο το μνημόσυνο

Ένας χρόνος συμπληρώνεται από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, αφήνοντας φτωχότερο τον αθλητισμό, την Ελλάδα… τον κόσμο. Ο θάνατός του δις «ασημένιου» Ολυμπιονίκη του Τάε Κβον Ντο, στην ηλικία των 42 ετών, μετά από μάχη με μια σπάνια μορφή καρκίνου, βύθισε σε θλίψη τους Έλληνες και τις Ελληνίδες στις 14 Οκτωβρίου 2022.

Την ερχόμενη Κυριακή (8/10), θα τελεστεί η ετήσια επιμνημόσυνη δέηση για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, σε εκκλησία των Αθηνών. Παρουσία της συζύγου του Αλέξανδρου, Δώρας Τσαμπάζη, των παιδιών τους Ελεάννας και Γιώργου και λίγα άτομα από το στενό συγγενικό και φιλικό τους περιβάλλον. Είναι επιθυμία της συζύγου του Αλέξανδρου Νικολαΐδη. Μιας και η ίδια θα παραβρεθεί με τα ανήλικα παιδιά τους, να γίνει μια σεμνή και διακριτική τελετή χωρίς δημοσιότητα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ