- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σοβαρό τροχαίο στη Βούλα - 23χρονη «καρφώθηκε» σε δέντρο στη Βουλιαγμένης
Υπό άγνωστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματός της
Βούλα: Σοβαρό τροχαίο για 23χρονη στη Βουλιαγμένης - Υπό άγνωστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματός της
Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Βούλα όταν αυτοκίνητο για άγνωστο ως τώρα λόγο «καρφώθηκε» σε δέντρο που βρισκόταν διαχωριστικό διάζωμα.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, το τροχαίο σημειώθηκε στη συμβολή της Λεωφόρου Ποσειδώνος με τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οδηγός του αυτοκινήτου ήταν μία 23χρονη κοπέλα, η οποία δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα γιατί έχασε τον έλεγχο του οχήματός της.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής που απεγκλώβισαν τη νεαρή γυναίκα, την οποία παρέλαβε ΕΚΑΒ που την μετέφερε σοβαρά τραυματισμένη στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου και νοσηλεύεται.
Ολοκληρώθηκε απεγκλωβισμός τραυματισμένης γυναίκας από Ε.Ι.Χ. όχημα, συνεπεία τροχαίου και παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ, στη συμβολή των λεωφόρων Βουλιαγμένης και Ποσειδώνος στη Βουλιαγμένη. Επιχείρησαν 8 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) October 11, 2023
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Καθησυχαστικοί Λέκκας και Ταχιάος
Δυστυχώς αυτό είναι το «θέαμα» το οποίο εκόντες άκοντες παρακολουθούμε στους περισσότερους δρόμους
Οι περιοχές που επηρεάζει
Τι ισχύει για τους συρμούς προς Αεροδρόμιο
Η Ελλάδα στις πρώτες θέσεις παγκοσμίως στα ποσοστά καισαρικών
Δείτε το σημερινό σκίτσο του Αρκά
Αναλυτικά τα σημεία και οι ώρες
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Είχε σταλεί μήνυμα 112 στους κατοίκους
Συλλήψεις για πυρκαγιές που προκλήθηκαν από ψησταριά, πυροτεχνήματα και εργασίες
Τι προβλέπει αναλυτικά για όλα τα επιστημονικά πεδία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.