Ελλαδα

Παράτησε το αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου και έφυγε

Σε ποιο σημείο άφησε το αυτοκίνητο ο οδηγός στο κέντρο της Αθήνας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οδηγός παράτησε το αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου και έφυγε

Οδηγός παράτησε το smart του την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου σε περιοχή του κέντρο της Αθήνας 

Παρά τις ποινές που προβλέπονται, οδηγοί καταπατούν συνεχώς τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφόριας, και προκαλούν κυκλοφοριακό κομφούζιο στο οδικό δίκτυο της Αθήνας. Έχουμε παρατηρήσει κατά καιρούς σταθμευμένα αυτοκίνητα πάνω σε πεζοδρόμια, σε θέσεις ΑμεΑ, σε εισόδους χώρων στάθμευσης πολυκατοικιών, σε θέσεις μόνιμων κατοίκων. Αυτή τη φορά βρέθηκε άσπρο smart σταθμευμένο στη μέση ενός δρόμου στο κέντρο της Αθήνας.

Πού παράτησε το smart ο οδηγός στο κέντρο της Αθήνας

Το εικονιζόμενο smart, το οποίο ανήκει σε εταιρεία οδικής βοήθειας βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 9 Οκτωβρίου σε περιοχή του κέντρο της πρωτεύουσας και συγκεκριμένα στη συμβολή της οδού Αγίου Θωμά με τη Μιχαλακοπούλου, στο ύψος περίπου του Νοσοκομείου «Λαϊκό». Οδηγοί και πεζοί που κινούνταν επί της Αγίου Θωμά και ήταν έτοιμοι να στρίψουν στη Μιχαλακοπούλου «έπεφταν» πάνω στο smart που είχε παρκάρει στη μέση του δρόμου, δίνοντας αρχικά την εντύπωση στους υπόλοιπους ότι και αυτό ήταν έτοιμο να στρίψει, καθώς η «μούρη» του ΙΧ είχε εισέλθει σε τμήμα της Μιχαλακοπούλου.

Οδηγός παράτησε το αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου και έφυγε

Ωστόσο, κανείς δεν υπήρχε στην καμπίνα του αυτοκινήτου. Η θέση του αυτοκινήτου επί του οδοστρώματος προκάλεσε σημαντικά προβλήματα στους οδηγούς που αναγκάζονταν να περάσουν ξυστά από τα ΙΧ που ήταν σταθμευμένα παράλληλα με το πεζοδρόμιο, ενώ λίγο έλειψε να σημειωθούν τροχαία ατυχήματα λόγω της περιορισμένης ορατότητας που είχαν οι οδηγοί. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ