Ελλαδα

«Περίεργες οι συνθήκες τραυματισμού της Μαίρης Χρονοπούλου» - Τα ερωτηματικά που θέτει ο δικηγόρος της

Γιατί καθυστερεί η καύση

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Mαίρη Χρονοπούλου
Στιγμιότυπο από την ταινία «Μία κυρία στα μπουζούκια» © Βικιπαίδεια

Μαίρη Χρονοπούλου: Ερωτηματικά για τις συνθήκες τραυματισμού της ηθοποιού - Τι λέει ο συνήγορός της για τη στάση στην οποία βρέθηκε

Ερωτηματικά θέτει ο δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου για τον τραυματισμό της ηθοποιού στο σπίτι της στην Παιανία, που οδήγησε στον θάνατό της έπειτα από λίγες ημέρες νοσηλείας. Η Μαίρη Χρονοπούλου εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη στο κεφάλι, πεσμένη στο πάτωμα.

Ο κ. Δημήτρης Χατζημιχάλης, δικηγόρος και φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου, μίλησε στην εκπομπή T-live και επεσήμανε ότι οι συνθήκες υπό τις οποίες τραυματίστηκε η ηθοποιός, δημιουργούν προβληματισμούς. «Ξαφνικά έγινε αυτό που έγινε κι έφυγε από τη ζωή. Οι συνθήκες που έγινε, έχουν δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά και προβληματισμούς. Δεν είναι τόσο το νυχτικό, αλλά ο τρόπος και το σημείο που βρέθηκε η Μαίρη Χρονοπούλου. Δεν δικαιολογεί τον τραυματισμό της. Δηλαδή βρέθηκε σε ένα χαλί. Όταν πέσει κάποιος σε ένα χαλί, δε χτυπάει τόσο δυνατά το κεφάλι του ώστε να δημιουργηθεί αυτό το τραύμα και το αιμάτωμα που επέφερε τον θάνατό της. Επίσης, όταν πέσει κάποιος από τα σκαλιά, συνήθως πέφτει μπροστά. Εδώ, είχαμε το εξής παράδοξο: ενώ υποτίθεται έπεσε από τα σκαλιά, το κεφάλι της βρέθηκε από τη μεριά προς τα σκαλιά ενώ θα έπρεπε να είναι τα πόδια της. Οι συνθήκες του τραυματισμού της είναι περίεργες». 

Στη συνέχεια, ο δικηγόρος αποκάλυψε ότι η Αστυνομία κάλεσε δύο μάρτυρες για το τυπικό μέρος με το πιστοποιητικό της νεκροτομής και στη συνέχεια της αποτέφρωσης στη Ριτσώνα. «Θα πάνε η οικιακή βοηθός και ένας φίλος της που τη βρήκαν τραυματισμένη για να καταθέσουν και να πιστοποιήσουν ότι είναι εκείνη και στη συνέχεια εκτιμώ ότι θα ξεκινήσει μία διαδικασία διερεύνησης της όλης υπόθεσης και θα δοθούν απαντήσεις σε πολλά ερωτηματικά, όπως το θέμα του ασθενοφόρου, που δεν βρέθηκε από πού είναι. Είναι από το ΕΚΑΒ, είναι κάποια ιδιωτική εταιρία; Δεν βρέθηκε ακόμα, έτσι ώστε να ερωτηθούν και οι τραυματιοφορείς για το πώς βρήκαν τη Μαίρη Χρονοπούλου» σημείωσε ο κ. Χατζημιχάλης. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cw4sdpg4woix)

Μαίρη Χρονοπούλου - Γιατί καθυστερεί η καύση στη Ριτσώνα

Η Μαίρη Χρονοπούλου έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή (6.10) μετά από πέντε ημέρες νοσηλείας στην Εντατική του Ευαγγελισμού. Η σορός της παρέμενε στο νοσοκομείο μέχρι να δρομολογηθούν τα γραφειοκρατικά και οδηγηθεί στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας, όπως ήταν η επιθυμία της. 

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό», «η σορός της θα μεταφερθεί στη Ριτσώνα για την αποτέφρωση, όταν ολοκληρωθεί το γραφειοκρατικό ζήτημα που έχει προκύψει. Αυτό το ζήτημα έχει να κάνει με το ότι δεν υπάρχει στενός συγγενής της για να υπογράψει ώστε να ξεκινήσει η νεκροψία νεκροτομή και να παραλάβει εν συνεχεία το γραφείο τελετών τη σορό της για να πράξει τα δέοντα. Τώρα περιμένουμε μία εισαγγελική παραγγελία κι έτσι θα ξεκινήσει η διαδικασία»

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cw428qhcuiih)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ