Ελλαδα

Κηφισός, Αττική Οδός και Κατεχάκη στο επίκεντρο του μποτιλιαρίσματος

Πού εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο του λεκανοπεδίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κηφισός: Πτώση άνδρα στο ποτάμι
© EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό, Αττική Οδό και Κατεχάκη - Πού εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο του λεκανοπεδίου

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τα ΚΤΕΛ έως τη Νέα Φιλαδέλφεια. Ομοίως στην κάθοδο από τη γέφυρα Μεταμόρφωσης στην παραλιακή και με χαμηλές ταχύτητες ανά τμήματα.

Μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τον κόμβο από τον κόμβο της Λεωφόρου Φυλής έως τον κόμβο της Λεωφόρου Πεντέλης.

Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα από την Περιφερειακή Υμηττού και τον Γέρακα έως και την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισίας (Δαχτυλίδι).

Προβλήματα στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος της Νέας Ερυθραίας, του Αμαρουσίου και από τα Σίδερα Χαλανδρίου μέχρι την λεωφόρο Αλεξάνδρας ανά τμήματα.

Χαμηλές ταχύτητες στην άνοδο από την Πανόρμου μέχρι και το θεραπευτήριο Υγεία.

Προβλήματα στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και από την Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Πολύ αυξημένη κίνηση στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Βουλιαγμένης προς το σταθμό του μετρό Ελληνικό. Επίσης στην Εθνικής Αντιστάσεως στη Δάφνη.

Δυσκολίες στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά στο ύψος της Λεωφόρου Αλίμου και του Σταδίου Γεώργιος Καραϊσκάκης. Ομοίως στο ρεύμα προς Γλυφάδα στο ύψος του Τροκαντερό.

Μποτιλιάρισμα στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από Χαϊδάρι προς Λίμνη Κουμουνδούρου και στη Λεωφόρο Σχιστού προς Σκαραμαγκά.

Δύσκολη η Λεωφόρος Βεΐκου προς τη Λεωφόρο Γαλατσίου και τη Λεωφόρο Καποδιστρίου. Μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρο Καποδιστρίου από Νέα Ιωνία έως και την Λ. Κηφισίας.

Προβλήματα στην κάθοδο της Μεσογείων κατά μήκος του Χολαργού

Πολύ αυξημένη κίνηση στην κάθοδο της Βασιλέως Κωνσταντίνου/Αρδηττού, στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας από Ευαγγελισμό προς Σύνταγμα και στην οδό Σταδίου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ