Ελλαδα

Σοβαρή καταγγελία στην Πάτρα: Ανήλικος έσπασε τα δόντια 12χρονου

Ξυλοδαρμός μαθητή σε σχολείο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Απελπισμένο αγόρι
© Pixabay/ Alexandra Koch

Πάτρα: Ξυλοδαρμός σε σχολείο και μαθητής της Α’ Γυμνασίου με σπασμένα δόντια

Μια σοβαρή καταγγελία ενδοσχολικής βίας εξετάζουν οι αστυνομικές, αλλά και εκπαιδευτικές αρχές της Πάτρας.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (02/10), 12χρονος μαθητής σε γυμνάσιο της πόλης κατέληξε με σπασμένα δόντια μετά από επεισόδιο με 14χρονο συμμαθητή του.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το περιστατικό σημειώθηκε σε γυμνάσιο της πόλης περίπου στις 12 το μεσημέρι και ενώ είχε χτυπήσει το κουδούνι προκειμένου όλοι οι μαθητές να περάσουν στις τάξεις τους για το μάθημα από το διάλειμμα.

Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας του 12χρονου, η καθηγήτρια είχε αργήσει και οι μαθητές την περίμεναν περίπου 20 λεπτά. Τότε, σύμφωνα πάντα με την μητέρα, ο 14χρονος έκανε στον 12χρονο κεφαλοκλείδωμα, ο οποίος έπεσε και χτύπησε σε ένα πεζούλι το κεφάλι του και έσπασε τα δόντια του.

Ο μαθητής βρίσκεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πάτρας, ενώ η μητέρα του 12χρονου έχει υποβάλει μήνυση στον διευθυντή του σχολείου και την καθηγήτρια.

Παράλληλα, έχει επιληφθεί του θέματος η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Πάτρας και έχει σταλεί σύμβουλος στο Γυμνάσιο, ενώ όλες οι δομές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έχουν κινηθεί προκειμένου να δουν πώς ακριβώς σημειώθηκε το περιστατικό.

Η μητέρα πάντως δήλωσε πως ως μονογονεϊκή οικογένεια δεν έχει τα λεφτά να διορθώσει τη βλάβη που προκλήθηκε στα δόντια του παιδιού της.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ