Ελλαδα

Το πιο χιουμοριστικό σποτ υποψήφιου δημοτικού συμβούλου έρχεται από την Πτολεμαΐδα

Ο Κωνσταντίνος Ιωαννίδης πρωτοτυπεί στο βίντεο που έγινε viral

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αυτοδιοικητικές εκλογές: Το προεκλογικό σποτ υποψήφιου δημοτικού συμβούλου στην Πτολεμαΐδα διαφέρει - Με φαντασία και χιούμορ, έγινε viral μέσα σε λίγες μέρες.
Viral έγινε στα κοινωνικά δίκτυα το σποτ του υποψήφιου Κωνσταντίνου Ιωαννίδη © Facebook/Konstantinos Ioannidis

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Το προεκλογικό σποτ υποψήφιου δημοτικού συμβούλου στην Πτολεμαΐδα διαφέρει - Με φαντασία και χιούμορ, έγινε viral μέσα σε λίγες μέρες.

Με ιδιαίτερα ευρηματικό τρόπο και με γενναίες δόσεις χιούμορ παρουσιάζει την υποψηφιότητά του στις επικείμενες δημοτικές εκλογές ο Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Πτολεμαΐδα.

Το τουλάχιστον ευφυές προεκλογικό σποτ που δημιούργησε δεν εξαντλείται στην παρουσίαση της υποψηφιότητάς του στους πολίτες, αλλά ταυτόχρονα σατιρίζει και τη γενικότερη κατάσταση η οποία χαρακτηρίζει την προεκλογική περίοδο.

Στο βίντεο ακούγεται ο κ. Ιωαννίδης να λέει αρχικά: «Είμαι ο Κωνσταντίνος Ιωαννίδης και γεννήθηκα στην πόλη της Πτολεμαΐδας… με καισαρική».

Στη συνέχεια αναφέρει όλα τα ονόματα των συγγενών του, με σκοπό να τον ψηφίσουν.

Αργότερα ο σκηνοθέτης τον διακόπτει, για το πουκάμισο που όπως αναφέρει του έδωσε η γυναίκα του, του φτιάχνουν τα μαλλιά, του αλλάζουν ρούχα και του ζητούν να πει όλες τις τυπικότητες που λένε οι υποψήφιοι για να εκλεγούν, με αποκορύφωμα το τέλος, όπου του ζητούν να πάρει αγκαλιά το σκυλάκι του.

Το αυτοδημιουργημενο εκλογικό μου σποτ σε Σενάριο-Σκηνοθεσία του αυτοδημιούργητου Costa Karanatsios και Εικονοληψία -Μοντάζ του αυτοδημιουργημενου Konstantinos Manousaridis. Ευχαριστούμε τους Giorgos Pel Maria Froxylia και την μικρή Ζεππελιν!!!!

Posted by Konstantinos Ioannidis on Friday, September 29, 2023

Ο ίδιος λέει στο βίντεο: «Το αυτοδημιουργημένο εκλογικό μου σποτ σε σενάριο – σκηνοθεσία του αυτοδημιούργητου Costa Karanatsios και Εικονοληψία -Μοντάζ του αυτοδημιουργημενου Konstantinos Manousaridis. Ευχαριστούμε τους Giorgos Pel Maria Froxylia και την μικρή Ζεππελιν!!!!»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ