Ελλαδα

Πώς το αρματοφόρο παρέσυρε και σκότωσε την 70χρονη στον Ωρωπό

Έρευνα από το ΓΕΣ για το δυστύχημα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το σημείο όπου παρασύρθηκε η 70χρονη γυναίκα από αρματοφόρο στον Ωρωπό
© Facebook / Ωρωπός Ειδήσεις

Ωρωπός - Αρματοφόρο: Μαρτυρίες για τη θανατηφόρα παράσυρση 70χρονης

Η θανατηφόρα παράσυρση της 70χρονης γυναίκας στον Ωρωπό από αρματοφόρο ερευνάται από το ΓΕΣ. Το στρατιωτικό όχημα συμμετείχε στην άσκηση «Παρμενίων - 23» όταν υπό συνθήκες που εξετάζονται παρέσυρε την ηλικιωμένη γυναίκα και την οδήγησε στον θάνατο.

Κάτοικοι της περιοχής, σύμφωνα με το STAR, είδαν τα αρματοφόρα να διασχίζουν τον δρόμο Ωρωπού - Αθηνών. Συνολικά ήταν τέσσερα. Τα στρατιωτικά οχήματα κουβαλούσαν άρματα μάχης. Εκτιμάται ότι η ταχύτητά τους και λόγω του μεγάλου βάρους, είναι ιδιαίτερα χαμηλή και δεν ξεπερνάει τα 20 χλμ. Από τη φάλαγγα των τεσσάρων οχημάτων είχαν περάσει τα τρία πρώτα και ακολουθούσε το τελευταίο, ενώ στην αρχή της φάλαγγας υπήρχε και ένα περιπολικό της αστυνομίας που τα συνόδευε.

Μετά το τρίτο αρματοφόρο και ενδεχομένως έχοντας ξεγελαστεί από την ταχύτητα του στρατιωτικού οχήματος, η 70χρονη γυναίκα διέσχισε τον δρόμο κάθετα.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cvx5x4448gc9)

Το χρονικό του δυστυχήματος 

Η 70χρονη γυναίκα περπατούσε όταν συνάντησε τη φάλαγγα από άρματα μάχης που συμμετέχουν στην άσκηση. Η γυναίκα παρασύρθηκε και χτυπήθηκε από το ένα εξ αυτών, στην προσπάθειά της να διασχίσει κάθετα τον δρόμο.

Η 70χρονη αρχικά μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου τελικά υπέκυψε στα τραύματά της. Το άρμα μάχης ήταν σε πομπή 4 οχημάτων του στρατού. 

‼️ ΤΡΑΓΙΚΟ ΔΥΣΤΎΧΗΜΑ ΣΤΟΝ ΩΡΩΠΟ Στρατιωτικό όχημα που κατέβαινε στα πλαίσια άσκησης, παρέσυρε ηλικιωμένη το πρωί στη...

Posted by Ωρωπός Ειδήσεις on Sunday, October 1, 2023

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ