Ελλαδα

Νεκρή ηλικιωμένη στον Ωρωπό - Την παρέσυρε αρματοφόρο που συμμετείχε στην άσκηση «Παρμενίων»

Διέσχισε σημείο από το οποίο περνούσε στρατιωτική φάλαγγα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ωρωπός: Αρματοφόρο όχημα του στρατού παρέσυρε γυναίκα - Διακομίστηκε βαριά τραυματισμένη στον «Ευαγγελισμό» και αργότερα κατέληξε η ηλικιωμένη.
Τροχαίο με θύμα ηλικιωμένη γυναίκα στην περιοχή του Ωρωπού © Rafail Georgiadis/Eurokinissi

Ωρωπός: Αρματοφόρο όχημα του στρατού παρέσυρε γυναίκα - Διακομίστηκε βαριά τραυματισμένη στον «Ευαγγελισμό» και αργότερα κατέληξε η ηλικιωμένη.

Τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην περιοχή του Ωρωπού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, περίπου στις 9 το πρωί μια ηλικιωμένη γυναίκα παρασύρθηκε από αρματοφόρο όχημα του στρατού, που κινούνταν στη λεωφόρο Αθηνών στον Ωρωπό.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί στις 9:00 στη συμβολή των οδών Αθηνών και Μεγάλου Αλεξάνδρου. Από το σημείο φαίνεται ότι περνούσε μια στρατιωτική φάλαγγα, της οποίας προπορευόταν περιπολικό της Αστυνομίας και δύο τζιπ του στρατού.

Ακολουθούσαν αρματοφορείς που κατευθύνονταν προς αρματαγωγό που ήταν στην περιοχή για να φορτωθούν στο πλαίσιο της άσκησης «Παρμενίων».

Η στρατιωτική φάλαγγα πέρασε μέσα από την πόλη του Ωρωπού αλλά όταν περνούσε ο τρίτος αρματοφορέας η 70χρονη γυναίκα επιχείρησε να περάσει κάθετα το οδόστρωμα με αποτέλεσμα να την παρασύρει.

Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε στον «Ευαγγελισμό», όπου και κατέληξε. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ