Ελλαδα

«Σημειωτόν» οι οδηγοί σε Κηφισό, Λεωφόρο Αθηνών και Παραλιακή

Δείτε τον χάρτη με την κίνηση στους δρόμους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή - Αυτοκίνητα και μηχανάκια σε στοίχους
(φωτογραφία αρχείου) © EUROKINISSI

Κίνηση: «Σημειωτόν» σε Κηφισό, Λεωφόρο Αθηνών και Παραλιακή - Δείτε τον χάρτη με την κίνηση στους δρόμους

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τα ΚΤΕΛ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια, λόγω και ακινητοποιημένου οχήματος νωρίτερα. Ομοίως και στην κάθοδο από την Αττική οδό μέχρι την Πέτρου Ράλλη.
Δυσκολίες στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από Χαϊδάρι προς λίμνη Κουμουνδούρου και μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρο Σχιστού προς Σκαραμαγκά.
 
Πολύ αυξημένη κίνηση στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου έως και τον Φλοίσβο και κατόπιν από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Κηφισού έως την πλατεία Ιπποδαμείας.
Αυξημένη κίνηση στη Βάρης-Κορωπίου από τα Βλάχικα μέχρι και το ύψος της Σχολής Ευελπίδων και στα δύο ρεύματα.
 
Μποτιλιάρισμα στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα.
Δύσκολη η Εθνικής Αντιστάσεως/Ηλιουπόλεως στη Δάφνη.
Προβλήματα στην Αρδηττού/Βασιλέως Κωνσταντίνου και στα δύο ρεύματα, στην άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού από Άγιο Σώστη προς Διάκου, στην άνοδο της Πειραιώς από Γκάζι προς Ομόνοια, στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας από Ευαγγελισμό προς Σύνταγμα, στην είσοδο της Λεωφόρου Αθηνών στο ύψος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και στην έξοδο της Λεωφόρου Φυλής προς Ζεφύρι.
Μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό από τον κόμβο της Λεωφόρου Δημοκρατίας μέχρι τον κόμβο της λεωφόρου Πεντέλης στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο αλλά και στην Περιφερειακή Υμηττού από το ύψος της Αγίας Παρασκευής μέχρι την έξοδο Παπάγου λόγω τροχαίου νωρίτερα στο ρεύμα προς Κατεχάκη.
Μποτιλιάρισμα στο ρεύμα προς Ελευσίνα από την Περιφερειακή Υμηττού και το Γέρακα μέχρι την έξοδο της λεωφόρου Κηφισίας (Δαχτυλίδι).
 
Δύσκολη η Λεωφόρος Κηφισίας και στα δύο ρεύματα κυρίως στο ύψος του Αμαρουσίου και από μεταξύ Αττικής Οδού και Πανόρμου.
 
Καθυστερήσεις στα δύο ρεύματα της Μεσογείων στο ύψος της Κατεχάκη και στην Πατησίων στο ύψος της πλατείας Αμερικής.
Προβλήματα στην Λεωφόρο Βεΐκου προς Γαλατσίου αλλά και προς Καποδιστρίου.

Δείτε τον χάρτη με την κίνηση στους δρόμους

«Σημειωτόν» οι οδηγοί σε Κηφισό, Λεωφόρο Αθηνών και Παραλιακή

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ