- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Νέα επίθεση με γκαζάκια σε είσοδο πολυκατοικίας στον Χολαργό
Μία ημέρα μετά το ανάλογο περιστατικό στο Γαλάτσι
Χολαργός: Επίθεση με γκαζάκια - Ανάστατοι οι κάτοικοι πολυκατοικίας - Το νέο περιστατικό και οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
Νέα επίθεση με γκαζάκια σε είσοδο πολυκατοικίας καταγράφηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (29.9). Μετά τη χθεσινή επίθεση στο Γαλάτσι, άγνωστοι τοποθέτησαν τον εμπρηστικό μηχανισμό σε πολυκατοικία στον Χολαργό. Η έκρηξη σημειώθηκε στις 02:30, προκαλώντας υλικές ζημιές.
Αυτή τη φορά στο στόχαστρο των αγνώστων βρέθηκε πολυκατοικία στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης. Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην πόρτα της πολυκατοικίας, ενώ έσπασε και ο υαλοπίνακας, με τους κατοίκους να βγαίνουν τρομαγμένοι στα μπαλκόνια τους για να δουν τι συμβαίνει.
Άμεσα στο σημείο βρέθηκε η Αστυνομία. Στον τόπο της έκρηξης βρέθηκαν υπολείμματα από δύο γκαζάκια, ενώ ξεκίνησε η διαδικασία λήψης καταθέσεων από τους ενοίκους της πολυκατοικίας. Οι αρχές αναζητούν υλικό από κάμερες της περιοχής για να φτάσουν κοντά στον δράστη ή τους δράστες της επίθεσης.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανάρτησή του στο Facebook
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Η εξήγηση Κολυδά για τη λειτουργία των φρεατίων εν μέσω βροχοπτώσεων
Έντονα φαινόμενα σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η Δυτική Αττική πλήττεται από πολύ ισχυρές βροχοπτώσεις
Σε επιφυλακή παραμένουν οι Αρχές
Συνεχίζονται οι βροχοπτώσεις
Συνίσταται στους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.