Ελλαδα

Στον ανακριτή ο 38χρονος γυμναστής που σκότωσε τον πατέρα του στη Φωκίδα

Τι έδειξε η νεκροψία - νεκροτομή στη σορό του θύματος

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστυνομικοί συνοδεύουν τον 38χρονο πατροκτόνο στον ανακριτή
© ATHENS VOICE

Φωκίδα - Δολοφονία 65χρονου από τον 38χρονο πατέρα του: Στον ανακριτή ο γιος

Στο γραφείο της ανακρίτριας Άμφισσας μεταφέρθηκε λίγα λεπτά πριν τις 10.30 σήμερα (28.9) το πρωί ο γυμναστής που κατηγορείται πως σκότωσε τον πατέρα του και περιφερόταν επί έξι ημέρες στα ορεινά της Φωκίδας.

Στα δικαστικό Μέγαρο της Άμφισσας βρίσκεται και ο συνήγορος του κατηγορούμενου Δημήτρης Λαμπράκης. Πρόκειται για συνήγορο που όρισε η οικογένεια του νεαρού καθ' ομολογίαν πατροκτόνου, η οποία έχει να διαχειριστεί τόσο την απώλεια του πατέρα του κατηγορουμένου, όσο και τη δικαστική διαχείριση της υπόθεσης.

Είναι ο άνδρας ο οποίος φαίνεται στο βίντεο, που παρουσιάζει αποκλειστικά η ATHENS VOICE, να μεταφέρεται στο κτίριο όπου βρίσκεται το γραφείο της ανακρίτριας Άμφισσας.

Τι έδειξε η νεκροψία - νεκροτομή στη σορό του πατέρα

Η νεκροτομή στη σορό του Φώτη Στάμου πραγματοποιήθηκε χθες στην ιατροδικαστική υπηρεσία Λαμίας. Ο ιατροδικαστής Χριστόφορος Τσαλικίδης κατέγραψε ως αιτία θανάτου βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, προσδιορίζοντας ως ημέρα θανάτου την 20η Σεπτεμβρίου. Δηλαδή, την περασμένη Τετάρτη, την ημέρα όπου πατέρας και γιος έφυγαν από το νοσοκομείο της Λαμίας με προορισμό το πατρικό της οικογένειας στην Άρτα.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η ψυχική κατάσταση της υγείας του κατηγορούμενου, είναι κλονισμένη. Ο κατ' ομολογίαν δράστης του εγκλήματος δείχνει να βρίσκεται σε σύγχυση χωρίς πιθανότατα να έχει επίγνωση των πράξεών του. Χθες, Τετάρτη, ο κατηγορούμενος είχε μεταφερθεί ενώπιον της ανακρίτριας όπου ζήτησε μια ημέρα προθεσμία προκειμένου να παραστεί ο συνήγορός του, ο οποίος βρισκόταν σε δίκη στο δικαστικό Μέγαρο Ιωαννίνων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ