Ελλαδα

Ο Καμμένος απειλεί ότι ο Αποστολάκης θα «εξολοθρεύσει» τα «τρωκτικά» του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά την κοινή τους φωτογραφία στο Χ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Καμμένος απειλεί ότι ο Αποστολάκης θα «εξολοθρεύσει» τα «τρωκτικά» του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Καμμένος απειλεί ότι ο Αποστολάκης θα «εξολοθρεύσει» τα «τρωκτικά» του ΣΥΡΙΖΑ © Χ/Twitter

Ο Καμμένος μιλά εμμέσως για «εξολόθρευση» του Αποστολάκη στα «τρωκτικά» του ΣΥΡΙΖΑ μετά την κοινή τους φωτογραφία στο Χ

Σε νέα του ανάρτηση στο X, ο Πάνος Κάμμενος σχολίασε με ναυτική ορολογία τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ και το «εμφυλιοπολεμικό» κλίμα που επικρατεί μετά την νίκη του Στέφανου Κασσελάκη στη μάχη για την προεδρία του κόμματος.

Ο πρώην ΥΠΕΘΑ της κυβέρνησης Τσίπρα, είχε πρώτα ανεβάσει φωτογραφία του με τον πρώην αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ευάγγελο Αποστολάκη, ο οποίος είναι πλέον στενός συνεργάτης του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια έκανε μια νέα ανάρτηση για το πώς εξολοθρεύουν τα τρωκτικά στα πλοία.

Όπως δήλωσε, «εφαρμόζεται ενίοτε πλέον των πλοίων σε πολιτικούς σχηματισμούς από έμπειρους Ναυτικούς», υπονοώντας χωρίς να κατονομάζει τον ναύαρχο Αποστολάκη.

Ο κ. Καμμένος μιλά για την τεχνική εξολόθρευσης τρωκτικών σε πλοία, σημειώνοντας πως αντίστοιχες πρακτικές μπορούν να εφαρμοστούν και σε κόμματα.

Στην ανάρτησή του έγραψε: «ΑΦΟΥΜΙΓΚΕΙΣΟΝ: Ναυτική ορολογία εξολόθρευσης τρωκτικών σε βαπόρι με σφράγισμα πορτών, φιλιστρινιών, λοιπών οπών, με χρήση χημικού καπνογόνου. Δεν θα το βρείτε στο Google, εφαρμόζεται ενίοτε πλέον των πλοίων σε πολιτικούς σχηματισμούς από έμπειρους Ναυτικούς».

Η ανάρτηση του Πάνου Κάμμενου:

Η selfie με τον Αποστολάκη

Σε προηγούμενη ανάρτησή του ο κ. Καμμένος είχε αναρτήσει μία selfie με τον πρώην αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελο Αποστολάκη, με τον οποίο είχαν συνυπάρξει στις κυβερνήσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ