Ελλαδα

Ο Νίκος Γκάλης δημοπρατεί υπογεγραμμένη φανέλα για τους πλημμυροπαθείς

«Ελπίζω σε θερμή ανταπόκριση και σας ευχαριστώ!»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νίκος Γκάλης: Δημοπρατεί φανέλα της εθνικής ομάδας από την προσωπική συλλογή του για τους πληγέντες από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία - Η ανάρτησή του.
Ο Νίκος Γκάλης θα δημοπρατήσει υπογεγραμμένη φανέλα της εθνικής ομάδας υπέρ των πληγέντων της Θεσσαλίας © Facebook/Nick Galis

Νίκος Γκάλης: Δημοπρατεί φανέλα της εθνικής ομάδας από την προσωπική συλλογή του για τους πληγέντες από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία - Η ανάρτησή του

Σε μια σημαντική κίνηση στήριξης των συμπολιτών μας που έχουν πληγεί από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία προχωρά ο Νίκος Γκάλης.

Όπως έκανε γνωστό μέσα από ανάρτησή του στα social media, ο θρύλος του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ αποφάσισε να δημοπρατήσει μία υπογεγραμμένη φανέλα της εθνικής ομάδας, με τα έσοδα να διατίθεται στους πλημμυροπαθείς.

Η δημοπράτηση της φανέλας του Νίκου Γκάλη θα γίνει από την πλατφόρμα Charity Idols.

»Όπως κάθε χρόνο στηρίζω το Charity Idols με τη διάθεση μιας υπογεγραμμένης φανέλας της Εθνικής Ομάδας από την NG συλλογή μου για τη δημοπρασία τους.

»Τα έσοδα θα διατεθούν στους πληγέντες της Θεσσαλίας. Ελπίζω σε θερμή ανταπόκριση και σας ευχαριστώ!», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Νίκος Γκάλης.

🇬🇷 Όπως κάθε χρόνο στηρίζω το CharityIdols και το έργο του με τη διάθεση μιας υπογεγραμμένης φανέλας της Εθνικής Ομάδας...

Posted by Nick Galis on Wednesday, September 27, 2023

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ