Ελλαδα

Σε ποιες περιοχές της Ελλάδας θα παραμείνουν σήμερα κλειστά τα σχολεία

Ανοιχτά στην Αττική

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λουκέτο στην είσοδο σχολείου
© ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI

Κλειστά σχολεία σήμερα: Οι περιοχές και οι ανακοινώσεις των δήμων λόγω της κακοκαιρίας Elias

Μπορεί τα σχολεία να παραμένουν ανοιχτά σήμερα στην Αττική, ωστόσο, σε άλλες περιοχές της Ελλάδας -που έχουν ήδη πληγεί από την κακοκαιρία Elias- οι αρχές έδωσαν την εντολή τα σχολεία να μείνουν κλειστά την Τετάρτη. Ήδη εδώ και λίγες ημέρες έχει ανακοινωθεί ότι τα σχολεία στη Θεσσαλία θα παραμείνουν μέχρι και σήμερα κλειστά. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, κλειστά θα μείνουν σήμερα οι δημόσιες και οι δημοτικές, εκπαιδευτικές δομές, λόγω της εξέλιξης του καιρικού φαινομένου, σε κάποιες περιοχές της Ελλάδας. Με απόφαση του δημάρχου Σικυωνίων, όλα τα σχολεία στη δημοτική ενότητα της Στυμφαλίας θα μείνουν κλειστά, για προληπτικούς λόγους, μετά και το μήνυμα του 112. Η απόφαση αφορά όλες τις δομές.

Σήμερα τα σχολεία του δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης θα παραμείνουν κλειστά, όπως έγινε και την Τρίτη. Αφορά τα σχολεία όλων των βαθμίδων, καθώς και οι παιδικοί σταθμοί, αλλά και το ΚΔΑΠ.

Στην περιοχή του δήμου Νεμέας, κάποια σχολικά δρομολόγια, με λεωφορεία, δεν θα γίνουν, αφού έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις στους δρόμους.

Επιπλέον, όλες οι δημόσιες και δημοτικές, σχολικές δομές του δήμου Άργους - Μυκηνών, θα μείνουν την Τετάρτη, 27 του μήνα, κλειστές, για προληπτικούς λόγους, αφού η κακοκαιρία, αναμένεται να εκδηλωθεί και στην Αργολίδα. Η απόφαση το δημάρχου, αφορά όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης και όλα τα ΚΔΑΠ του δήμου.

Κλειστά σχολεία στον Ωρωπό 

Παρότι ο κ. Πατούλης ανακοίνωσε το πρωί ότι τα σχολεία στην Αττική θα παραμείνουν ανοιχτά σήμερα, οι δήμοι έχουν τη δυνατότητα να πάρουν τις αποφάσεις τους για τη λειτουργία των σχολείων στην περιοχή αρμοδιότητάς τους.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cvtffvjfni9t)

Έτσι, με απόφαση δημάρχου, οι σχολικές μονάδες στον Ωρωπό θα παραμείνουν σήμερα κλειστές. «Με απόφαση του Δημάρχου Ωρωπού Γιώργου Γιασημάκη κλείνουν σήμερα όλα τα σχολεία (Βρεφονηπιακοί σταθμοί, Ειδικά σχολεία, Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης) στην επικράτεια του Δήμου Ωρωπού λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας» αναφέρει η ενημέρωση.

Με απόφαση του Δημάρχου Ωρωπου Γιώργου Γιασημάκη κλείνουν σημερα ολα τα σχολεία (Βρεφονηπιακοί σταθμοί, Ειδικά σχολεία,...

Posted by Δήμος Ωρωπού Municipality of Oropos on Tuesday, September 26, 2023

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ