Ελλαδα

Κασσελάκης προς τηλεοπτικούς σταθμούς: «Να με ενημερώσετε αν θα βοηθήσετε τους πλημμυροπαθείς»

Η έκκληση του υποψήφιου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Κασσελάκης κάλεσε τα κανάλια να προσφέρουν οικονομικά στους πληγέντες
Ο Κασσελάκης κάλεσε τα κανάλια να προσφέρουν οικονομικά στους πληγέντες © Menelaos Myrillas / SOOC

Στέφανος Κασσελάκης: Ζήτησε από τα κανάλια να συνεννοηθούν και να τον ενημερώσουν εάν σκοπεύουν να βοηθήσουν οικονομικά τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Κάλεσμα προς τα κανάλια που βρίσκονται έξω από το σπίτι του (περιμένοντας μια δήλωσή του) να προσφέρουν οικονομική βοήθεια στους πληγέντες της Θεσσαλίας και εάν το αποφασίσουν να τον ενημερώσουν σχετικά, απηύθυνε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος περιόδευσε χθες, Τρίτη (19/9) στις πληγείσες περιοχές.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε: «Επειδή οι εικόνες μου έχουν μείνει ανεξίτηλες και από Δομοκό και από Λάρισα, και από Βόλο και από Καρδίτσα και τις σκέφτομαι κάθε μέρα, θα ήθελα να παρακαλέσω τους ομίλους στους οποίους ανήκετε, να σκεφτείτε να προσφέρετε κάτι οικονομικό στους πληγέντες γιατί το έχουν ανάγκη.

»Θα εκτιμούσα πολύ αν μου λέγατε μέχρι το βράδυ που θα γυρίσω από τη Χαλκίδα τι έχετε αποφασίσει. Και ο όμιλός σας και οι υπόλοιποι όμιλοι που έχουν υπάρξει εδώ μπροστά στην οικία μου και με ακούνε και με παρακολουθούν».

Ο Γιώργος Λιάγκας, σχολίασε τα παραπάνω λέγοντας: «ΜΚΟ κάνει ο κύριος Κασσελάκης ή κόμμα; Αν κάνει ΜΚΟ κι έχει σκοπό να μας προτρέψει όλους στον εθελοντισμό, μακάρι».

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Στέφανος Κασσελάκης - Έκκληση στα κανάλια: "Θα εκτιμούσα πολύ αν μου απαντούσατε μέχρι το βράδυ"

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ