Ελλαδα

Δριμεία απάντηση Αχτσιόγλου για δήθεν εμπλοκή της στην παραίτηση Τσίπρα

Τι ζητάει από τον Στέφανο Κασσελάκη

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η απάντηση της Αχτσιόγλου στα δημοσιεύματα για εμπλοκή της στην παραίτηση Τσίπρα
Η απάντηση της Αχτσιόγλου στα δημοσιεύματα για εμπλοκή της στην παραίτηση Τσίπρα © ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Αχτσιόγλου: Απάντηση για δήθεν εμπλοκή της στην παραίτηση Τσίπρα - Τι ζητάει από τον Στέφανο Κασσελάκη

Με ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωησης η Έφη Αχτσιόγλου απαντά στις «συκοφαντίες και ψευδείς ειδήσεις» που κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες ημέρες και αφορούσαν την εμπλοκή της στην παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα λίγες ημέρες μετά τις εθνικές εκλογές του Ιουνίου.

«Από την πρώτη στιγμή που βγήκα στην πολιτική σκηνή καλούμαι ως γυναίκα να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας, ότι δεν είμαι το υποχείριο κάποιου ισχυρού άνδρα, ότι δεν είμαι διακοσμητική, ότι δεν είναι μια ερωτική σχέση που με οδήγησε σε θέση ευθύνης», σημειώνει η βουλευτής.

Συνεχίζει λέγοντας ότι «Έμαθα να κλείνω τα αυτιά μου και να κάνω αυτό που ξέρω καλά. Να δουλεύω σκληρά και να μιλάω πολιτικά. Όμως σήμερα είμαι υποχρεωμένη να απαντήσω. Διότι οι συκοφαντικές επιθέσεις εναντίον μου διαποτίζουν το εσωτερικό της παράταξης που υπηρετώ. Και μάλιστα μπροστά σε μια κρίσιμη εκλογική διαδικασία. Αυτή τη στιγμή ανάδειξης του νέου προέδρου ή της νέας προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, του κόμματός μου».

«Εδώ και λίγο καιρό εκτοξεύονται συστηματικά και συντονισμένα από μιντιακά και σοσιαλμιντιακά κέντρα, άθλιες συκοφαντίες που εμφανίζουν εμένα και στελέχη που στέκονται στο πλευρό μου ως υπονομευτές του Αλέξη Τσίπρα. Έχω διαβάσει τα πάντα. Αδιανόητα σενάρια επιστημονικής φαντασίας διανθισμένα με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, με υβριστικά επίθετα, ακόμη και κραυγές για προδότες. Αυτή η αθλιότητα τελειώνει εδώ!», δηλώνει η κ. Αχτσιόγλου.

Ενημέρωσε πως θα προβεί σε νομικές ενέργειες για τις συκοφαντίες εναντίον του προσώπου της, ενώ ζήτησε από τον συνυποψήφιό της για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, που επίσης έχει «υποστεί ανήθικες επιθέσεις» να πάρει θέση για όσα ακούγονται σχετικά με τη δήθεν υπονόμευση του Αλέξη Τσίπρα από την ίδια. «Να πάρει θέση για το αυτονόητο. Να καταδικάσει τον πόλεμο λάσπης περί δήθεν υπονομευτών του Αλέξη Τσίπρα», του ζήτησε.

«Ήμουν ο άνθρωπος που δούλευα μέχρι την τελευταία μέρα δίπλα στονΑλέξη Τσίπρα με απόλυτη εμπιστοσύνη και αφοσίωση, υλοποιώντας καθημερινά τις πολιτικές μας αποφάσεις, δίχως να παρεκκλίνω, δίχως να δειλιάζω. Το ίδιο και οι άνθρωποι που σήμερα βρίσκονται στο πλευρό μου. Το ξέρετε αυτό. Το ξέρουν και οι συκοφάντες αυτό. Γι΄αυτό είμαι αποφασισμένη να χρησιμοποιήσω όλα τα μέσα που μου δίνει ο νόμος απέναντί τους», υπογραμμίζει η βουλευτής.

Για όλα υπάρχει ένα όριο. Σήμερα απαντώ.

Posted by Έφη Αχτσιόγλου -Effie Achtsioglou on Tuesday, September 19, 2023

 Πριν λίγες μέρες η Έφη Αχτσιόγλου απάντησε και διέψευσε και πάλι το δημοσίευμα ιστοσελίδας που την ήθελε να είναι υπαίτια για την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα λίγες ημέρες μετά τις εθνικές εκλογές του Ιουνίου. Σε δήλωσή της στο efsyn.gr, η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν κατηγορηματική: «Προβοκάτσιες τέλος».

«Προβοκάτσιες τέλος. Τους τελευταίους μήνες συγκεκριμένα κέντρα έχουν εξαπολύσει εναντίον μου συκοφαντικές και χυδαίες επιθέσεις. Η λάσπη αυτή κορυφώθηκε τις τελευταίες ώρες πριν τις κάλπες, εμφανίζοντάς με ως δήθεν υπονομεύτρια του Αλέξη Τσίπρα», δήλωσε στην efsyn.gr η Έφη Ατχσιόγλου. 

Το δημοσίευμα για τον «ρόλο» της Έφης Αχτσιόγλου στην παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα

Η απάντηση αυτή δόθηκε με αφορμή δημοσίευμα της ιστοσελίδας 1voice.gr, το οποίο έφερε τίτλο «Έφη Αχτσιόγλου: Το μήνυμα που εξόργισε τον Αλέξη και τα βρόντηξε». Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα γινόταν λόγος για sms που έστειλε η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στον πρώην πρόεδρο του κόμματος, με το οποίο του ζητούσε να παραιτηθεί. 

Το ενυπόγραφο δημοσίευμα ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Θέλετε απόδειξη; Όλος ο 7ος όροφος της Κουμουνδούρου έσπευσε την Παρασκευή, Πέμπτη παραιτήθηκε ο Αλέξης, να στοιχηθεί δημόσια, ανοικτά και θαρραλέα στο πλευρό της Έφης Αχτσιόγλου. Αντί να πάνε όλοι μαζί σπίτια τους αναλαμβάνοντας τις ευθύνες τους για το 18%. Όχι μόνο δεν έκαναν αυτό. Αλλά έχουν το θράσος να απαιτούν να αποτελούν και τη νέα ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Υπό την Αχτσιόγλου ετούτη τη φορά.

» Σήμερα, αφού έχω πλέον τσεκάρει δημοσιογραφικά το ρεπορτάζ μου, αποκαλύπτω το sms της κ. Αχτσιόγλου στον Αλέξη Τσίπρα. Με το οποίο του ζητούσε να παραιτηθεί στις 16 Οκτωβρίου δρομολογώντας τις διαδικασίες της εκλογής νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Ουσιαστικά αυτή και η παρέα των Ηλιόπουλων, η παρέα που παρίστανε τον φίλο του Τσίπρα, τού ζητούσε να παραμείνει υπηρεσιακός πρόεδρος μέχρι τις δημοτικές εκλογές. Να χρεωθεί μια ακόμα βέβαιη πολιτική και εκλογική ήττα, μιας και θα ήταν πρόεδρος υπό δημόσια αμφισβήτηση, καλά για την υπονόμευση του όλο το προηγούμενο διάστημα δεν χρειάζεται να γράψουμε κάτι, το αντιλήφθηκαν και οι “πέτρες” στις 21 Μαΐου, και στη συνέχεια ως στημένη λεμονόκουπα να τους αδειάσει τη γωνιά.

» Αυτό το μήνυμα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ενώ είχε αποφασίσει ο Τσίπρας να μείνει και να το παλέψει, ακούγοντας τον Βίτσα την Τετάρτη την προηγούμενη της συνεδρίασης του Εκτελεστικού Γραφείου που σηματοδοτούσε την στάση απέναντι του των “ομπρελάκηδων” και των άλλων μπαχαλάκηδων του κόμματος, έλαβε κι αυτό το μήνυμα της Αχτσιόγλου κι αποφάσισε να τα βροντήξει διότι κατάλαβε ότι δεν μπορεί να βγάλει άκρη με τους “στρατηγούς” της ήττας. Όλους αυτούς που του χρεώνουν σήμερα αποκλειστικά στις πλάτες του το 18%...»

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ