Ελλαδα

Κίνηση για «γερά νεύρα» και σήμερα - Πού εντοπίζονται τα προβλήματα

Δυσκολίες στην Αθήνα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση στους δρόμους: Πού εντοπίζονται τα προβλήματα
(φωτογραφία αρχείου) © EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Κίνηση στους δρόμους: Πού εντοίζονται τα προβλήματα στην Αθήνα 

Πολύ αυξημένη κίνηση αυτή την ώρα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από το ύψος του Μοσχάτου μέχρι την Αχαρνών. Δυσκολίες υπάρχουν και στην κάθοδο από τη γέφυρα Λυκόβρυσης έως και τον Κόκκινο Μύλο.

Η ίδια κατάσταση και στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από το Δαφνί μέχρι τη λίμνη Κουμουνδούρου, ενώ έντονα προβλήματα υπάρχουν και στη Λεωφόρο Σχιστού προς Σκαραμαγκά. Προβλήματα και στην Παραλιακή από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου μέχρι και την Λ. Αμφιθέας στο ρεύμα προς Πειραιά.

Καθυστέρησεις παρατηρούνται στην άνοδο της Μεσογείων από το ύψος του Χολαργού μέχρι την πλατεία Αγίας Παρασκευής, ενώ χαμηλές είναι οι ταχύτητες στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισίας από την Αγία Βαρβάρα μέχρι το Δαχτυλίδι της Λ. Κηφισίας. Προβλήματα υπάρχουν και στην κάθοδο στο ύψος της Φιλοθέης.

Την ίδια ώρα, δύσκολη είναι η καταάσταση στη Βασιλίσσης Σοφίας στην κάθοδο από Ευαγγελισμό προς Σύνταγμα, ομοίως στην άνοδο της Λ. Αμαλίας αλλά και στην κάθοδο της Βασιλέως Κωνσταντίνου/Αρδηττού.

Χαμηλές ταχύτητες στην Αττική οδό από τον κόμβο της Δουκίσσης Πλακεντίας μέχρι και το κόμβο της Λεωφόρο Ηρακλείου.

Εν τω μεταξύ ανοίγει απο τις 17.00 η Αθηνών-Θεσσαλονίκης μόνο από την αριστερή λωρίδα και στις δύο κατευθύνσεις, αποκλειστικά για ΙΧ αυτοκίνητα και οχήματα βάρους έως 3,5 τόνων.

Κίνηση για «γερά νεύρα» και σήμερα - Πού εντοπίζονται τα προβλήματα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ