Κηφισός, Παραλιακή και Λεωφόρος Αθηνών στο «κόκκινο» από νωρίς
Δείτε τον χάρτη με την κίνηση στους δρόμους


Κηφισός, Παραλιακή και Λεωφόρος Αθηνών στο «κόκκινο» - Δείτε τον χάρτη με την κίνηση στους δρόμους
Αυξημένη κίνηση και στα δύο ρεύματα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από την Ιερά οδό μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Χαμηλές ταχύτητες στην κάθοδο και κυρίως στο ύψος του Μοσχάτου.
Προβλήματα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου μέχρι και τη Μαρίνα Φλοίσβου και κατόπιν από τη συμβολή της με την Λεωφόρο Κηφισού έως την πλατεία Ιπποδαμείας.
Δυσκολίες στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από Δαφνί προς Λίμνη Κουμουνδούρου και στη Λεωφόρο Σχιστού προς Σκαραμαγκά.
Πρόβληματα στη Λεωφόρο Φυλής στην έξοδο προς Ζεφύρι και στα δύο ρεύματα στο ύψος του Καματερού.
Πολύ αυξημένη κίνηση στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το ύψος της Λεωφόρου Δημοκρατίας μέχρι τη Νερατζιώτισσα και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από την Περιφερειακή Υμηττού και τον Γέρακα έως και την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισίας (Δαχτυλίδι).
Μεγάλο μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας από το ύψος του Αμαρουσίου μέχρι την Αγία Βαρβάρα. Ομοίως και στην άνοδο από την Κατεχάκη μέχρι τα Σίδερα Χαλανδρίου.
Δύσκολη είναι η κάθοδος της Μεσογείων άπο την πλατείας Αγίας Παρασκευής και του Χολαργού όπως και η άνοδος της Μεσογείων στο ύψος της πλατείας Αγίας Παρασκευής.
Μποτιλιάρισμα στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα.
Δυσκολίες στην λεωφόρο Βουλιαγμένης στα δύο ρεύματα στο ύψος του σταθμού μετρό Ελληνικό.
Μποτιλιάρισμα στη Βάρης-Κορωπίου από τη στροφή της Βάρης μέχρι και το ύψος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων αλλά και στα Βλάχικα.
Δείτε τον χάρτη με την κίνηση στους δρόμους

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέα ηχητικά στη δημοσιότητα
Σε εξέλιξη το κύμα κακοκαιρίας
Είναι η αφετηρία για τον υπολογισμό της εορτής του Πάσχα
Για «ολιγωρία των επιβλεπόντων» κάνει λόγο ο Ταχιάος
Απολογείται για το δυστύχημα που προκάλεσε κοστίζοντας τη ζωή σε έναν οδηγό ταξί
Θα είναι ελλιμενισμένα στο λιμάνι του Πειραιά
Τι ερευνούν οι Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η συμπλοκή είχε αφήσει πίσω έναν νεκρό και δύο τραυματίες
Τα βίντεο που δημοσίευσε ο διευθυντής της ΕΜΥ
Πού θα σημειωθούν ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις
Ο χάρτης με τους κεντρικούς άξονες του λεκανοπεδίου που παρατηρούνται καθυστερήσεις
Οι τρεις δράστες μαχαίρωσαν στον μηρό τον υπάλληλο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.