Ελλαδα

«Ένας μ@@@@ς παλαβός έπεσε στη θάλασσα», «Μην πεις πολλά»

Ο ανατριχιαστικός διάλογος πλοιάρχου - ύπαρχου του Blue Horizon

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Blue Horizon - Ηχητικό από τον διάλογο ανάμεσα σε πλοίαρχο - ύπαρχο
© EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Blue Horizon - Ηχητικό από τον διάλογο ανάμεσα σε πλοίαρχο - ύπαρχο: «Ένας μ@@@ς παλαβός, έπεσε στη θάλασσα» - «Νόμιζα ότι είναι μαύρος, Πακιστανός»

Νέο ηχητικό ντοκουμέντο από τον διάλογο μεταξύ του πλοιάρχου και του υπάρχου μετά τη μοιραία πτώση του 36χρονου Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Στο ηχητικό απόσπασμα που δημοσίευσε η εκπομπή Live News στο MEGA, ο καπετάνιος καλεί τον ύπαρχο στη γέφυρα του πλοίου για να μάθει τι ακριβώς έγινε. Εκεί ακούγεται ο ύπαρχος να λέει «μ@@@@α παλαβό», τον 36χρονο Αντώνη, ενώ ο πλοίαρχος έδωσε εντολή στον ύπαρχο να... μην πει πολλά για το τι έγινε.

«Ένας μ@@@@ς παλαβός, έπεσε στη θάλασσα», ακούγεται στο ντοκουμέντο, ενώ χαρακτηριστικά ακούγεται επίσης και η φράση «κονομήσαμε»… Στη συνέχεια, ο πλοίαρχος και ο ύπαρχος συνεννοούνται μεταξύ τους για το τι θα πουν στους αρμόδιους για το περιστατικό. Οι δύο τους συνεχίζουν, και ακούγεται από τον ύπαρχο πως «νόμιζα ότι ήταν μαύρος, Πακιστανός και δεν είχε εισιτήριο».

Blue Horizon: Ο διάλογος ανάμεσα σε πλοίαρχο και ύπαρχο

  • Πλήρωμα: Ρε τον μ… ρε. Τώρα οικονομίσαμε. Δεν τον έσπρωξε το πλήρωμα. Πήγε να τον βγάλει το πλήρωμα.
  • Πλοίαρχος: Πάρε μια τον… Θέλει λεπτομέρειες για το τι έγινε… μην πεις πολλά.
  • Ύπαρχος: Αυτός είχε ξεκινήσει το βαπόρι και πήγαινε μπροστά και πήγε να ανέβει πάνω στον καταπέλτη… Δίπλα, δίπλα στον καταπέλτη ήταν. Ένας παλαβός ήταν. Εκείνη την ώρα που έδεσα εγώ τον κάβο, ήταν δίπλα μου. Του λέω: Ταξιδεύεις; Όχι μου λέει και μετά ανέβηκε, μπαίνει μέσα.
  • Πλοίαρχος: Αμέσως ενημέρωσα το traffic και το λιμενικό. Έκοψα και την κίνηση, έκανα κράτη για να μειώσω τα απόνερα. Μετά δεν ξέρω τι έγινε από εκεί. Εγώ τον είδα ναι. Μάλιστα τον είδα και το Έλυρος, φώναξε ο καπετάνιος από το Έλυρος. Κολυμπούσε.
  • Ύπαρχος: Του λέω βγες έξω, βγες έξω
  • Πλοίαρχος: Ο αξιωματικός που τον είδε κολυμπούσε.
  • Ύπαρχος: Πάει να βγει έξω… βγαίνει έξω ξανά μπαίνει μέσα και έπεσε στη θάλασσα.
  • Πλήρωμα: Αυτός ήταν απ’ έξω.
  • Ύπαρχος: Ναι, είχαμε αφού είχαμε κλείσει τον καταπέλτη των οχημάτων ναι. Αυτός ήταν στην πίντα, καθότανε και μετά πήρε δρόμο να μπει μέσα. Τελευταίος, τελευταίος. Είχε ξεκινήσει προχωρούσε το βαπόρι μπροστά. Είχαμε αμολήσει, ναι.
  • Πλοίαρχος: Ξαφνικά είδα από την κάμερα έναν επιβάτη ο οποίος προσπάθησε να μπει μέσα στο πλοίο και γλίστρησε. Πώς έγινε αυτό ρε;
  • Ύπαρχος: Τίποτα, δεν με βλέπω καλά. Εγώ νόμιζα ότι δεν είχε εισιτήριο. Νόμιζα ότι είναι μαύρος, Πακιστανός. Γιατί καθόταν εκεί απ’ έξω και γύριζε γύρω – γύρω. Μα δεν μας έδειξε κανένα εισιτήριο. Εμένα το μόνο που μου είπε «εγώ θα ταξιδέψω».
Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cvh0732twr4h) Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cvh0b47w22m1)

Τι λέει η σύζυγος του προφυλακισμένου υπάρχου

«Είμαστε η οικογένεια του υπάρχου, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια για τον χαμό του Αντώνη, είμαστε όλοι συγκλονισμένοι γι’ αυτό», δήλωσε χθες η σύζυγός του ύπαρχου στο Live News τονίζοντας πως ο σύζυγός της είναι ράκος, ενώ και η ίδια νιώθει άσχημα για όσα έχουν συμβεί.

«Είναι ένα ράκος, είναι πάρα πολύ χάλια. Προσπαθώ να στηρίξω τον (…), προσπαθώ να στηρίξω τα παιδιά μου. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο».

Η σύζυγός του ανέφερε πως ο ύπαρχος δεν μπορούσε να μιλήσει, καθώς ήταν ράκος και έκλαιγε συνέχεια.

«Να ξέρετε ότι και εκείνος νιώθει πάρα πάρα πάρα πολύ άσχημα γι’ αυτό που έχει γίνει. Δεν ήθελε να κάνει κάτι τέτοιο, δεν ήθελε να έχει τέτοια έκβαση. Θέλω να είναι καλά τα παιδιά μου και ο (…) και τα παιδιά μου», είπε.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cvg72h3c4bfl)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ