Ελλαδα

Απίστευτες εικόνες στη Γέφυρα Τεμπών: Το νερό έφτασε σε ύψος τα 18 μέτρα

Πλημμύρισε η εκκλησία της Αγίας Παρασκευής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σκεπάστηκε από τα νερά η Γέφυρα Τεμπών
© Facebook/Μανώλης Γεώργιος

Θεσσαλία: Σε 18 μέτρα ύψος έφτασαν τα νερά στην κοιλάδα των Τεμπών

Απίστευτο είναι το θέαμα από την κρεμαστή Γέφυρα Τεμπών, όπου το ύψος των νερών από την κακοκαιρία Daniel έφτασε τα 18 μέτρα.

Τα νερά των πλημμυρών που στραγγίζουν από Τρίκαλα, Καρδίτσα και Λάρισα έχουν μετατοπιστεί προς την Κοιλάδα των Τεμπών και στη συνέχεια στο Δέλτα του Πηνειού, όπου υπάρχει στο σημείο μεγάλος όγκος νερού.

Όπως φαίνεται από φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα social media, η κρεμαστή γέφυρα στην Κοιλάδα των Τεμπών, η οποία έχει 18 μέτρα ύψος, έχει σκεπαστεί κυριολεκτικά από τα νέρα.

Από τον Δήμαρχο Τεμπών κ. Γιώργο Μανώλη ανακοινώνεται, ότι η πεζογέφυρα στην Αγία Παρασκευή στα Τέμπη προς το παρών είναι εκεί, όρθια, με αναμμένα φώτα . Εύχομαι να παραμείνει έτσι.

Posted by Μανώλης Γεώργιος on Sunday, September 10, 2023

Όπως διευκρίνισε, πάντως, ο δήμαρχος Τεμπών, Γιώργος Μανώλης, η κρεμαστή πεζογέφυρα «προς το παρόν είναι εκεί όρθια. Εύχομαι να παραμείνει έτσι».

Παράλληλα, μεγάλες ζημιές έχει υποστεί η εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στην ίδια περιοχή, η οποία έχει καλυφθεί από νερά.

Απίστευτες εικόνες στη Γέφυρα Τεμπών: Το νερό έφτασε σε ύψος τα 18 μέτρα

Σκεπάστηκε με νερά και το σημείο της τραγωδίας στα Τέμπη, εκεί όπου γονείς, συγγενείς και φίλοι των θυμάτων είχαν χτίσει ένα εκκλησάκι και είχαν αφήσει κεριά και λουλούδια.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.