Ελλαδα

Κομμένη στα δύο η χώρα: Κλειστή η Εθνική Οδός Αθηνών - Θεσσαλονίκης

Λόγω αυξημένου όγκου υδάτων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εθνική Οδός
Φωτογραφία αρχείου © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Κακοκαιρία Daniel: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ λόγω της υπερχείλισης του Πηνειού

Διακόπηκε ξανά σήμερα η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, από Κατερίνη προς Λάρισα (ΠΑΘΕ), λόγω αυξημένου όγκου υδάτων από την υπερχείλιση του Πηνειού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, διακόπηκε η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στον Αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα και συγκεκριμένα από το ύψος των διοδίων Μαλγάρων (Χ.Θ. 484+00) μέχρι τα όρια με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας (Χ.Θ. 471+481).

Εξαιρούνται τα οχήματα με τελικό προορισμό την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας. Από τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εξαιρούνται τα οχήματα έκτακτης ανάγκης (ΕΚΑΒ, Π.Υ., κ.λπ.) και τα οχήματα οδικής βοήθειας.

Για τα οχήματα με προορισμό την Αθήνα, πραγματοποιούνται εκτροπές κυκλοφορίας από τον κόμβο Κλειδίου Ημαθίας και η κίνηση θα γίνεται μέσω της Εγνατίας Οδού.

Η απαγόρευση θα ισχύσει μέχρι την εξομάλυνση των κυκλοφοριακών συνθηκών.

Επίσης, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, έχει διακοπεί η κυκλοφορία:

  • από την χ/θ 261+280 (όρια νομού Μαγνησίας - νομού Φθιώτιδας) έως την χ/θ 321+580 (όρια νομού Μαγνησίας - νομού Λάρισας), εξαιρουμένων αυτών με προορισμό έως και την πόλη της Λάρισας &
  • από την χ/θ 348+106 (A/K Νίκαιας) έως την χ/θ 400+265 (όρια Δ.Α. Λάρισας με Δ.Α. Πιερίας).

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ