Ελλαδα

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Aν ήμουν εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος πλούσιος, θα μας απαγορευόταν η είσοδος;

Αιχμηρή ανάρτηση για την ανθρωποκτονία στον Πειραιά

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εριέττα Κούρκουλου: Aν ήμουν εγώ ή άλλος πλούσιος – θα μας απαγορευόταν η είσοδος;
© NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Blue Horizon - Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: «Αναρωτιέμαι αν ήμουν εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος πλούσιος, θα μας απαγορευόταν η είσοδος;»

Την αντίδρασή της για τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά, μοιράστηκε μέσω Instagram η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε για τα όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ, αν εκείνη ή οποιοσδήποτε άλλος πλούσιος προσπαθούσε να επιβιβαστεί στο πλοίο, όχι μόνο θα  τους περίμενε το πλήρωμα, αλλά θα τους κέρναγαν και μαργαρίτες.

Μάλιστα, αφήνει ξεκάθαρες αιχμές για συγκάληψη, στην περίπτωση που δεν υπήρχε το βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Η ανάρτητή της στο Instagram

Πιο αναλυτικά, η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση έγραψε σε story της:

«Και αναρωτιέμαι, άδικα βέβαια, αν είχα σκάσει εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος πλούσιος με δύο αυτοκίνητα ασφαλείας από πίσω, θα απαγορευόταν η είσοδος ή θα καθυστερούσε όλο το καράβι μέχρι να φτάσουμε και θα μας κερνούσαν μαργαρίτες; Γιατί αυτοί είστε – εκεί που σας παίρνει το κάνετε. Αλλά το video δεν το περιμένατε! Ελπίζατε ότι θα το περάσουν για ατύχημα!».

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Aν ήμουν εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος πλούσιος, θα μας απαγορευόταν η είσοδος;

Λίγες ώρες πριν από την ανάρτηση του συγκεκριμένου story, η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση είχε ανεβάσει επίσης μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ξανά για το τραγικό περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά. 

«Μια αυθόρμητη κίνηση…
Αυτό είναι το πιο επικίνδυνο, γιατί στον αυθορμητισμό ξεσκεπάζεται ο εσωτερικός μας κόσμος.
Ένα χαμόγελο, ή ένα θυμωμένο βλέμμα. Ένα καλημέρα, ή ένα ξέσπασμα σε έναν άγνωστο. Ένα νεύμα “δεν πειράζει”, ή μια μούντζα στο τιμόνι.
Ένα χέρι βοηθείας για να ανέβει ένα νέο παιδί στο πλοίο να πάει στους αγαπημένους του, ή μία σπρωξιά που θα οδηγήσει στο να μην τους ξαναδεί ποτέ».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ