Ελλαδα

Άνοιξε η Εθνική Οδός - Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί σε όλη τη χώρα

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνική Οδό, από τη Λαμία έως την Κατερίνη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πλημμυρικά φαινόμενα στον Δομοκό
Πλημμυρικά φαινόμενα στον Δομοκό © ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΡΗΣ ΜΑΡΤΑΚΟΣ

Κακοκαιρία Daniel: Ποιες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν το πρωί της Πέμπτης

Κανονικά διεξάγεται, σύμφωνα με ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ, η κυκλοφορία των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ (Εθνική Οδός) από τη Λαμία έως την Κατερίνη, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Η κυκλοφορία των οχημάτων από την Κατερίνη έως τη Λαμία, στο ρεύμα προς Αθήνα, διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις τόσο στο εθνικό οδικό δίκτυο όσο και σε τοπικές οδούς όπου παρατηρούνται έντονα καιρικά φαινόμενα ή έχουν υπάρξει προειδοποιήσεις για επικείμενη έλευση αυτών.

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί στην Αττική

Λόγω συσσώρευσης υδάτων έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πύργου από την οδό Πειραιώς έως την οδό Θεσσαλονίκης στο Μοσχάτο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Το οδόστρωμα στο σημείο έχει υποστεί καθίζηση και μοιάζει σαν να είναι βομβαρδισμένο, με αποτέλεσμα δύο οχήματα - ένα πούλμαν και ένα ΙΧ - να έχουν εγκλωβιστεί.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cvcebjuf1cft)

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Θεσσαλία

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, ανακοινώνεται ότι απαγορεύεται η κυκλοφορία παντός οχήματος στην Ε.Ο Τρικάλων – Λάρισας καθ΄όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Επιπλέον, από χθες απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων σε όλο το οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, με εξαίρεση το τμήμα του οδικού δικτύου που συνδέει τις Περιφερειακές Ενότητες Ιωαννίνων και Γρεβενών με την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας

Τέλος, από χθες απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα του Αυτοκινητοδρόμου Ε-65, από 111,000 χ/θ έως και την 31,900 χ/θ, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, ενώ σήμερα ανακοινώθηκε προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο τμήμα του Αυτοκινητοδρόμου Ε-65 και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Τρίκαλα, από τη χ/θ 31+900 έως τη χ/θ 111,000.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ