- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Χειροπέδες σε 26χρονο που μαχαίρωσε τον πατέρα του στο Ρέθυμνο
Του επιτέθηκε παρουσία της μητέρας του
Ρέθυμνο: Επίθεση 26χρονου με μαχαιριές στον πατέρα του - Συνελήφθη ο δράστης, στο νοσοκομείο το θύμα
Πολλαπλές μαχαιριές κατάφερε ένας 26χρονος άνδρας στον πατέρα του στην περιοχή Ροδάκινο Ρεθύμνου. Η επίθεση στον 68χρονο έγινε μέσα στο σπίτι όπου διέμεναν.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το επεισόδιο συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας. Ο 26χρονος αντιμετωπίζει θέματα ψυχικής υγείας. Παρουσία της μητέρας του ο 26χρονος φέρεται ότι επιτέθηκε στον πατέρα του για λόγους που ερευνώνται, με αποτέλεσμα έχοντας δεχτεί πολλές μαχαιριές στο σώμα του ο 68χρονος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ρεθύμνου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η υγεία του δεν διατρέχει κίνδυνο και τα τραύματα αντιμετωπίστηκαν. Οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατάσχεσαν τρία μαχαίρια που είχε στην κατοχή του ο δράστης.
Ο εισαγγελέας του άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενδοοικογενειακή βία και παράβαση του νόμου περί όπλων δίνοντάς του παράλληλα προθεσμία να απολογηθεί στον ανακριτή την ερχόμενη Παρασκευή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το μοναδικό ελληνικό πανεπιστήμιο που σπάει το φράγμα των 200 καλύτερων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Πού θα σημειωθούν τοπικές βροχές - Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά
Οι συμμετέχοντες στα επεισόδια ταυτοποιήθηκαν και κατηγορούνται για απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή
Πάσχει από το σπάνιο γενετικό σύνδρομο Allagille
Οι περισσότερες πτήσεις καθυστέρησαν
Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας του «ΔΕΗ Xmas West Park»
Λίγα λεπτά μετά τις 6 το απόγευμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.