Ελλαδα

Ένας νεκρός και ένας αγνοούμενος στον Βόλο - Εντολή της ΕΛ.ΑΣ. για απαγόρευση κυκλοφορίας

Εικόνες καταστροφής από το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Κακοκαιρία Daniel - Βόλος: Νεκρός κτηνοτρόφος μετά από κατολίσθηση - Πληροφορίες για έναν αγνοούμενο - Εντολή της ΕΛ.ΑΣ. για απαγόρευση κυκλοφορίας

Νεκρός ανασύρθηκε ο οδηγός οχήματος πριν λίγη ώρα στον Βόλο, πιθανότατα από κατολίσθηση, ενώ συναγερμός έχει σημάνει για αγνοούμενο άνδρα στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη της ATHENS VOICE, Γιώργου Σόμπολου, ο νεκρός είναι ένας άνδρας που πήγε να μαζέψει τα ζώα του και καταπλακώθηκε από χώματα και πέτρες. Το δυστύχημα συνέβη στην περιοχή του Άνω Βόλου, μεταξύ Αγ. Γεωργίου και Ανακασιάς. 

Ένας αγνοούμενος στον Βόλο - Μαρτυρία ότι παρασύρθηκε από ρέμα 

Ο αγνοούμενος είναι ένας άνδρας στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου της περιοχής παρασύρθηκε από χείμαρρο. Στην περιοχή έχουν σπεύσει ομάδες της ΕΜΑΚ και διασώστες προκειμένου να εντοπίσουν τα ίχνη του αγνοούμενου.

Εντολή της ΕΛ.ΑΣ. για απαγόρευση κυκλοφορίας στον Βόλο λόγω κακοκαιρίας

Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε λίγο πριν τις 11 το πρωί της Τρίτης (5.9) εντολή για απαγόρευση κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Βόλου

Νωρίτερα, μέσα από ανάρτησή του στο Facebook, ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, είχε ζητήσει από τους πολίτες να περιορίσουν δραστικά τις μετακινήσεις τους, λόγω του αυξημένου κινδύνου για εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων από την κακοκαιρία Daniel στην περιοχή. 

«Πού, Πού πάνε όλοι αυτοί; Είναι για τρέλα αυτό που συμβαίνει. 100 φορές το είπαμε» ακούγεται να λέει ο κ. Μπέος. «Κάνω έκκληση στον κόσμο μην κυκλοφοράτε. Από χθες τα λέμε, δεν μπορούν να βγουν τα μηχανήματα έξω. Πού πάτε ρε άνθρωποι, πού πάτε ρε σεις. Κοιτάξτε πού είναι το νερό. Δεν ακούτε, πού πάτε όλοι εσείς; Από χθες σας λέμε, θα σπάσουν τα ποτάμια, ξέρετε τι νερό έρχεται; Πηγαίνετε στα σπίτια σας» πρόσθεσε ο Αχιλλέας Μπέος, απευθυνόμενος σε οδηγούς.