Ελλαδα

Στη φυλακή χοροδιδάσκαλος για ασέλγεια σε 18χρονο ΑμεΑ στην Αλόννησο

Η ξενάγηση σε μουσείο του νησιού και η καταγγελία του νεαρού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ασέλγεια σε βάρος 18χρονου ΑμεΑ στην Αλόννησο
© Ryan Tauss/Unsplash

Αλόννησος: Στη φυλακή 37χρονος για ασέλγεια σε 18χρονο ΑμεΑ - Η ξενάγηση σε μουσείο και η καταγγελία

Στη φυλακή οδηγήθηκε χοροδιδάσκαλος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 18χρονου ΑμεΑ μέσα σε μουσείο της Αλοννήσου. Ο 37χρονος προφυλακίστηκε μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα του DNA. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του gegonota.news, ο 37χρονος από τη Θεσσαλονίκη πήγε διακοπές με μια συνάδελφό του στην Αλόννησο και κατηγορήθηκε ότι ασέλγησε σε βάρος ενός 18χρονου με οριακή νοημοσύνη. Τη Δευτέρα (4.9) οδηγήθηκε στον ανακριτή και αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, λέγοντας πως είναι αποκυήματα της φαντασίας του παιδιού, γεγονός που όπως είπε θα αποδειχθεί από τις κάμερες και τα αποτελέσματα του DNA. «Πρέπει να με υποβάλλεται σε κάθε δυνατή εξέταση, να δείτε κάθε πτυχή από τις κάμερες. Είναι όλα στη φαντασία του παιδιού», είπε στην απολογία του ο 37χρονος.

Το χρονικό της υπόθεσης

Στις 30 Αυγούστου, ένας 37χρονος από τη Θεσσαλονίκη και μια 53χρονη φίλη του, επισκέφθηκαν στην Αλόννησο ένα παραδοσιακό σπίτι-μουσείο όπου εργάζεται ο 18χρονος. Ο νεαρός έκοψε τα εισιτήρια στους επισκέπτες και ανέλαβε την ξενάγησή τους. Η 53χρονη έμεινε στον ισόγειο του μουσείου και ο νεαρός ανέλαβε να ξεναγήσει στον πρώτο όροφο τον 37χρονο. Εκεί, ο επισκέπτης, σύμφωνα με την καταγγελία, άρχισε να θωπεύει τον 18χρονο που φοβισμένος τον ρωτούσε εάν αυτό που κάνει «είναι σωστό». Το παιδί, σύμφωνα με την κατάθεσή του, έτρεμε και εκείνος του ζητούσε να ηρεμήσει για «να το απολαύσει».

Ο 18χρονος στην κατάθεσή του ανέφερε πως από τον 37χρονο έγινε πεολειχία και ακολούθησε αυνανισμός. Καθ' όλη τη διάρκεια του περιστατικού η 53χρονη δεν ανέβηκε στον όροφο του μουσείου. Ο 18χρονος κλείδωσε το μουσείο, έφυγε και συναντήθηκε με έναν συνομήλικό του στον οποίο εξομολογήθηκε τι συνέβη. Εκείνος τον συμβούλεψε να μιλήσει στον πατέρα του, όπως και έγινε και ακολούθησε μήνυση στην αστυνομία και στη συνέχεια στον Εισαγγελέα που άσκησε δίωξη στον 37χρονο για κατάχρηση ατόμου ανικάνου προς αντίσταση και για απλή συνέργεια στη 53χρονη.

Στον ανακριτή οδηγήθηκε και η συνάδελφος του 37χρονου που τον υπερασπίστηκε στην κατάθεσή της, λέγοντας πως δεν συνέβη τίποτα. Η 53χρονη αφέθηκε ελεύθερη. 

Πηγή: gegonota.news

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ